| N95 8GB Hakkında Herşey Telefon İnceleme Merkezi içinde N95 8GB Hakkında Herşey konusu, 8GB N95 ME'nin Düz N95'ten Farkları: 8GB Dahili Flaş Hafıza 2.8" Ekran Daha büyük bir pil için kaldırılan lens koruması 950mAh olan pil 8GBlık'ta 1200mAh Pil Kabartmalı çokluortam butonları (Biçim ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
HaKaN
![]() Adı: Hakan KILIÇ
Aldığı Teşekkür: 23
Telefon: 6630+6600
|
N95 8GB Hakkında Herşey
![]() ![]() ![]() 8GB N95 ME'nin Düz N95'ten Farkları: 8GB Dahili Flaş Hafıza 2.8" Ekran Daha büyük bir pil için kaldırılan lens koruması 950mAh olan pil 8GBlık'ta 1200mAh Pil Kabartmalı çokluortam butonları (Biçim olarak) Azda olsa kasa şekli,tip ve boyut farklılığı 90mb Boş RAM ve buna bağlı olarak cihaz hızı Kamera kalitesi (Yazılımsal) YORUMLAR: Boyut: Bizimki, abi olduğundan olacak, 1az daha tombul. Zaten N95 kullananlar hemen anlar elleri alıştıkları için� Ama abartılacak değil. Abiye yaraşır boyutta. Zaten o kadar büyük ekrana sahip 1 cihaz ancak o kadar olabilir. Ama kalınlık daha ince olabilir o ayrı. Tuş Takımları: Tuşlar 1az küçük olmuş. Tabi bu zorunlu 1 değişiklik. 0.2�lik büyüme kat eden ekran boyuttan taviz vermek istemediği için tuşlardan çalmak zorunda kalmış. Plastik kalitesi hakkında pek 1 kanaate varamadım şimdi kesin 1şeyde söylemek istemiyorum ileride yalan olabilir. Çünkü bu birazda kullanıcının cihaza nasıl davrandığıyla da ilgili. Tuşlar küçük olduğundan çoğu işi bunlara başparmağın tırnak kısmıyla basacaktır. E tırnakta zamanla soyulma riskini artıracaktır ki dediğim gibi kalitenin farkına varamadım emin değilim. Ama et kısmıyla basmak zor gibi. Kalem ve Clear tuşuna ele cuk oturuyor ama yanlış riski de yok değil. Merak konusu olabilecek şeylerden 1iside o tuşlarla nasıl oyun oynanacağı� Ben daha benimkiyle zırt-pırt diğer tuşlara basıyorum. Tasarım: Ben beğendim önceleri beğenmedim desem de. Tuşların rengi siyahla gitmiş ve siyahta ağır gözüktürüyor. Sürgünün yeni stili daha iyi çünkü araya toz kaçma gibi 1 durum yok. Ve çok samimi söylüyorum kızak çok sağlamdı. En azından benim baktığım öyleydi. Ne boşluk vardı ne 1 şey. Bunu zaman belli edecek tabi aldanmamak lazım. Ekrana cam konulması çok iyi olmuş ve kapakla sıfır gibi duruyor. Düzdeki gibi 1.5mm kadar içeride değil. Gayet 0 vaziyetinde ama tam sıfır değil tabi. Ben tuş takımı boyutları ve lens koruması hariç tasarımda eksiklik görmedim. 2side gülü seven hesabına dayanıyor. Tuş takımı ekrandan çalmış. Lens kapağı ise fedakârlık yapıp boyutunu pile devretmiş. Yapacak 1 şey yok� Ekran: Ekran devasa boyutlara sahip. 0.2�lik oynama var ama cam ve tasarımı daha geniş ve güzel görünmesini sağlamış. Görünüş olarak düze göre daha güzel. Ekran 1az daha aydınlık. Netlik düzüne göre azda olsa düşük. Çok dikkatli baksanız pikselleri sayarsınız ama �normalde� uzaktan bakacağınız ve dikkat sarf etmeyeceğiniz için sayma gibi 1 vaziyet geçirmezsiniz. Demem o ki genişlik süper ama netlikten azda olsa ödün vermiş. Matematiksel olarakta bu böyle. Hız: Bu kısmı anlatamam. Cihaz inanılmaz hızlı. 10 Numara olmuş� Menü geçişleri aynı da yapılan işlemler daha hızlı gibi geldi. Özellikle foto çekimi� Deklanşöre bastığınızdan ortalama 2-2.5 sn kadar sonra her şey bitmiş oluyor. Bastıktan sonra siyah ekran üzerine "Image Processing" yazıyor ([Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İşleniyor) Şimdi size 2sn uzun gelebilir ama şimdi hemen içinizden sayın bakalım ne kadar sürüyor. 90mb Boş RAM son derece yeterli. Gerçi bunu da zaman gösterecek. Bana göre artıları ve eksileri.. Artıları: 1) 1200 mAh Li-ion pil 2) 2.8 inch ekran 3) 8 GB entegre hafıza 4-) 90mb boş RAM ve buna bağlı olarak cihaz hızı Eksileri: 1) Lens kapağı yok (Çizilmeye Karşı) 2) Daha dar tuş takımı (Yönetim Tuşları) 3) Aynı çözünürlükte 0.2 inch daha büyük ekran ki cm olarak 0.5cm'ye tekabül eder. Bu da görüntü kalitesinin biraz azalması anlamına geliyor... Çok fazla bir azalma değil ama eksi listesine giriyor. 4-) Kamera kalitesi (Yazılımsal) ![]() Binlerce Yeni Cep Telefonu Uygulamaları ile Geliyoruz. Bu Uygulamalar Türkiye'de Bir ilk... |
|
| Reklam |
|
|
#2 (permalink) |
|
HaKaN
![]() Adı: Hakan KILIÇ
Aldığı Teşekkür: 23
Telefon: 6630+6600
|
[Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
![]() ![]() ![]() Nokia N95 8Gb Nokia N95 ![]() ![]() ![]() Binlerce Yeni Cep Telefonu Uygulamaları ile Geliyoruz. Bu Uygulamalar Türkiye'de Bir ilk... |
|
![]() |
| Tags: 8gb, hakkinda, hersey, n95 |
| Tags |
| 8gb, hakkinda, hersey, n95 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| Windows Servisleri(SERVİCES.MSC) Hakkında Herşey... | sivri-sinek | Bilgisayar(PC) Programları | 0 | 05-06-09 10:19 PM |
| iPhone Hakkında Bilmek İstediğiniz Herşey | sivri-sinek | Apple iPhone | 0 | 04-06-09 08:44 PM |
| Cep Telefonu Virüsleri Hakkında Herşey | HaKaN | S60 Diğer Çeşitli Programlar | 7 | 23-08-07 01:00 AM |