| cep telefonunda bedava televizyon izleme Sony Ericsson Programlar içinde cep telefonunda bedava televizyon izleme konusu, arkadaslar size ne kolay televizyon izleme yöntemitelefonunuzun mesaj bölümüne play 42cb24 yazıp 2523 gönderin anında 26 yerli kanalı izleyin tüm vidio oynatan telefonlarda gecerlidir.(not:sadece turkcell servisi için gecerlidir.)ücretlenme mesaj atımında ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
Vali
![]() Adı: İsmail YILMAZ
Aldığı Teşekkür: 1
Telefon: nokia 6300
|
cep telefonunda bedava televizyon izleme
arkadaslar size ne kolay televizyon izleme yöntemitelefonunuzun mesaj bölümüne play 42cb24 yazıp 2523 gönderin anında 26 yerli kanalı izleyin tüm vidio oynatan telefonlarda gecerlidir.(not:sadece turkcell servisi için gecerlidir.)ücretlenme mesaj atımında 4 kontur gidiyor .kesinlikle televizyon izlerken kontur gitmiyor ben hergün izliyorum görüntü kalitesi telenona göre değişiyor.bir teşşekürü hak ediyoruum heralde.. Alıntıdır
|
| Reklam |
![]() |
| Tags |
| bedava, cep, izleme, telefonunda, televizyon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| Vodafone'dan Bedava TV izleme programı CeTV ver2.1 | HaKaN | Ana Sayfa Haber Arşivi | 135 | 29-06-10 10:55 PM |
| Vodafone'dan Bedava TV izleme programı CeTV ver2.0 | HaKaN | Ana Sayfa Haber Arşivi | 46 | 09-06-10 02:17 AM |
| cep telefonunda bedava televizyon izleme | CoMMeNteR | Samsung Programlar | 1 | 01-07-09 10:08 PM |
| İşte Beklenen an Geldi Vodafone'dan Bedava TV izleme programı CeTV(CepExpreS TV) | HaKaN | Ana Sayfa Haber Arşivi | 44 | 29-06-09 11:10 PM |
| Bedava Melodi - Turkcell Avea Vodafone Hatlar için Bedava | KimseDegilim | Mobil Sesler Waw,Mid,Poli ve Amr | 2 | 15-10-08 02:17 PM |