| Sonyericsson Telefonlarını bilgisayardan yönetmek Sony Ericsson Programlar içinde Sonyericsson Telefonlarını bilgisayardan yönetmek konusu, Bu Programla Sony Ericsson Telefonlarınızı Her Yönüyle PC'de Rahatca Kontrol Edebileceksiniz. Özellikleri 1 - Mesaj yollayabilir ve kontrol edebilirsiniz 2 - Rehber ile arama yapabilir SMS yollayabilirsiniz. 3 - Bütün ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
Vali
![]() Adı: İsmail YILMAZ
Aldığı Teşekkür: 1
Telefon: nokia 6300
|
Sonyericsson Telefonlarını bilgisayardan yönetmek
Bu Programla Sony Ericsson Telefonlarınızı Her Yönüyle PC'de Rahatca Kontrol Edebileceksiniz.
Özellikleri 1 - Mesaj yollayabilir ve kontrol edebilirsiniz 2 - Rehber ile arama yapabilir SMS yollayabilirsiniz. 3 - Bütün [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ve MMC hafızasına ulaşabilirsiniz. 4 - [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...], Sim Kart, MMC; yani bütün kapasiteyi kontrol edin. 5 - Tam bir senkronasyon sağlarsınızA : Kayıtlar B : Çağrılar C : Ajanda D : SMS E : Dosyalar F : Diğerleri LinK Aşşağıda [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Alıntıdır |
|
| Reklam |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Adı: polat
Aldığı Teşekkür: 0
Telefon: sonyerıcsson w580i
|
dostum cok guzel yazmıssında hanı kullanılabılır bı program ama verdıgın lınk uzantısında [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] modellerı var secıyorum ama bahs ettıgın programı bulamadım lınkte sorun varsa bana yardımcı olurmusun maıl adresım hz_polat@hotmail.com
|
|
![]() |
| Tags |
| bilgisayardan, sonyericsson, telefonlarini, yonetmek |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| TeLeKuLaK Cep TeLeFoNLaRıNı Bedava Ve İzinsiz Dinleme | rencber | S60 Ses ve Çağrı Kayıt Programları | 3 | 11-02-12 02:56 AM |
| TeLeKuLaK Cep TeLeFoNLaRıNı Bedava Ve İzinsiz Dinleme | rencber | S60 Sistem Programları | 7 | 02-06-10 11:57 PM |
| Snappy Fax 4.2.1.1*Bilgisayardan Fax Gönder/Al | sivri-sinek | Bilgisayar(PC) Programları | 0 | 05-06-09 10:22 PM |
| Pcnİzden Sİemens Cep Telefonunu YÖnetmek İÇİn | HaKaN | Siemens Programları | 3 | 19-01-08 04:06 PM |