| LG Optimus GT540 Sohbet Tenekesi içinde LG Optimus GT540 konusu, LG’nin [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız... ] işletim sistemli akıllı telefonu Optimus Temmuzun ilk haftası satışa çıkacakmış. Optimus’u internetten biraz araştırdım [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
LG’nin [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] işletim sistemli akıllı telefonu Optimus Temmuzun ilk haftası satışa çıkacakmış.
Optimus’u internetten biraz araştırdım [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] arayüzü yanında LG’nin kendi arayüzü var. Yani indirdiğiniz uygulamalar ayrı görüntülenebiliyor. Adroid menüsünü karmaşık bulanlara duyurulur. ayrıca benim için bir telefondan en önemli özelliklerden biri kolay kullanıyor olması. LG telefonları bu yönden seviyorum. LG OPTIMUS GT540 da yapılan yorumlara göre de kullanımı son derece kolay bir telefonmuş. ![]() |
|
| Reklam |
![]() |
| Tags |
| gt540, lg, optimus |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|