Son Sürat Mobil Yaşam Portalı
LG Optimus GT540

Sohbet Tenekesi içinde LG Optimus GT540 konusu, LG’nin [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız... ] işletim sistemli akıllı telefonu Optimus Temmuzun ilk haftası satışa çıkacakmış. Optimus’u internetten biraz araştırdım [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak ...

Geri git   Son Sürat Mobil Yaşam Portalı > CepTenekeSi Genel > Sohbet Tenekesi

Kayıt ol Downloads Yardım Üye Listesi Takvim Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et
Alt 28-06-10, 03:09 PM   #1 (permalink)
back town - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Özel Mesaj Gönder    Arkadaş Olarak Ekle    Anasayfa

Yeni Üye

Adı: kutay
Aldığı Teşekkür: 0
Telefon: LG

Thumbs up LG Optimus GT540

LG’nin [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] işletim sistemli akıllı telefonu Optimus Temmuzun ilk haftası satışa çıkacakmış.

Optimus’u internetten biraz araştırdım [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] arayüzü yanında LG’nin kendi arayüzü var. Yani indirdiğiniz uygulamalar ayrı görüntülenebiliyor. Adroid menüsünü karmaşık bulanlara duyurulur.

ayrıca benim için bir telefondan en önemli özelliklerden biri kolay kullanıyor olması. LG telefonları bu yönden seviyorum. LG OPTIMUS GT540 da yapılan yorumlara göre de kullanımı son derece kolay bir telefonmuş.

back town isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reklam

Tags
gt540, lg, optimus

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil