| hafıza kartımın şifresini nasıl öğrenebilirm Sohbet Tenekesi içinde hafıza kartımın şifresini nasıl öğrenebilirm konusu, ya hafiza karti bi sifre istiyo ama o sifre yazmiyo nerden bulucam ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Adı: Abdullah
Aldığı Teşekkür: 0
Telefon: d600
|
ya hafiza karti bi sifre istiyo ama o sifre yazmiyo nerden bulucam
![]() Konu djkaptan tarafından (28-11-09 Saat 12:28 AM ) değiştirilmiştir.. |
| Reklam |
|
|
#2 (permalink) |
|
djkaptan
![]() |
kardeş öncelikle [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] marka modelin nedir ona göre yardımcı olalım
![]() [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Her Hakkım Saklıdır®™ |l | lllll| lll||ll || lll ²¹°¹ ³²¹³ °¹²¹³ ¹³ |
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
ya benim [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] samsung e250 hafiza karti sandisk micro diye bi sey
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
[Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#6 (permalink) |
|
djkaptan
![]() |
kardeş kartını nokia n95 ile biçimlendirirsen şifresi çözülür bilgine
![]() [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Her Hakkım Saklıdır®™ |l | lllll| lll||ll || lll ²¹°¹ ³²¹³ °¹²¹³ ¹³ |
|
|
#8 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
yada
peki hafiza kartsiz [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] oyun alirmi hafiza kartsiz javanin bellegi 4096 pes 2009 fln alirmi
|
|
|
#9 (permalink) |
|
djkaptan
![]() |
kardeş bu konu hakkında bilgiyi samsung bölümünden almalısın
![]() |
| Tags |
| beyler, biri, cevaplasin, hafiza, kartimin, nasil, ogrenebilirm, sifresini |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| Beyler bu videoyu sizinle paylaşmak istedim izleyin | sivri-sinek | Online Oyunlar | 1 | 04-09-09 07:04 PM |
| BenDeniz - Değiştim - Biri var | bebex | Yerli Şarkı Sözleri | 0 | 12-07-09 06:19 PM |
| Beyler kaçmaz nod32 seriallerinide verdim | Sefikking | Güvenlik Programları | 0 | 02-07-09 11:36 AM |
| Kıraç’tan 2 klip daha;biri klasik, biri de yeni: YILLAR SONRA ve YIKIK(mp4) | sivilche | Mobil Video: 3gp , Avi(Smartmovie) ve Converterler | 0 | 05-06-09 10:57 PM |
| Adamın Biri Mesajları | CoMMeNteR | Hazır Mesajlar | 0 | 10-05-09 03:46 PM |