| Alsam Şu telefonu alırım Sohbet Tenekesi içinde Alsam Şu telefonu alırım konusu, arkadaşlar alsam şu telefonu alırım diyebileceğiniz bi [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız... ] varmı ilk ben başlayayım bari Paramı denkleştirsem gözümü kırpmadan [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
Belediye Başkan Yardımcısı
![]() |
Alsam Şu telefonu alırım
arkadaşlar alsam şu telefonu alırım diyebileceğiniz bi [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] varmı
ilk ben başlayayım bari Paramı denkleştirsem gözümü kırpmadan [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 3 gs alırım ![]() ![]() |
|
| Reklam |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
İ-Phone çok gereksiz bir [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] bence yani piyasada onun yerine geçebilecek birsürü PDA varken İ-phone gibi pahalı ve kullanımı uzun alıştırmalar isteyen bir [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] alayım
ve bunun yanı sıra PDA lar birebir microsoft yazılımları ile desteklendiği için extra bir proğram kurarak hatta birçok extra bilgisayarımı yavaşlatmak istemem o yüzden PDA tavsiyemdir ses müzik video bellek yedekleme ve saymadığım birçok şey var |
|
|
|
#3 (permalink) |
|
MuhtaR
![]() |
ben de alsam n97 alırım çok güzel [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] şu anki fıyatı:900 tl mi id ne idi
![]() |
|
|
|
#7 (permalink) |
|
djkaptan
![]() |
sanırım bende n97 alırdım
![]() [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Her Hakkım Saklıdır®™ |l | lllll| lll||ll || lll ²¹°¹ ³²¹³ °¹²¹³ ¹³ |
|
![]() |
| Tags |
| alirim, alsam, telefonu, Şu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| Ev telefonu da taşınabilecek! | m-ortak | Ana Sayfa Haber Arşivi | 0 | 02-07-09 06:51 PM |
| telefonu linux yap | KimseDegilim | Sony Ericsson Programlar | 2 | 27-10-08 02:38 PM |
| Aç telefonu | KimseDegilim | Mobil Sesler Waw,Mid,Poli ve Amr | 0 | 17-09-08 05:56 PM |