| bluetooth internet yardım lütfennnnn S60v3 BlueTooth ve Kızılötesi Programları içinde bluetooth internet yardım lütfennnnn konusu, önncelikle herkese merhabalar.... Benim nokia n95 telefonum war ve evimde adsl bağlantım war.. ben bluetooth kullanarak telefondan internete girmek istiorum.... bluesoleil yüklü ve sürümü 6.0.227.0... ben biraz araştırdım ancak anlatımlarda ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Adı: ahmet
Aldığı Teşekkür: 0
Telefon: N95
|
önncelikle herkese merhabalar....
Benim nokia n95 telefonum war ve evimde adsl bağlantım war.. ben bluetooth kullanarak telefondan internete girmek istiorum.... bluesoleil yüklü ve sürümü 6.0.227.0... ben biraz araştırdım ancak anlatımlarda bluesoleilin eski wersiyonu kullanılmış ve işletim sistemide xp olarak anlatılmış... ama benim bluesoleil yeni wersiyon ve işletim sistemi vista 32 bit... nasıl bağlana bilirim allah rızası için biri yardım etsin yardımlarınız karşılığında size bedava sms atan program hediye ederim hemde sürümü lütfen acil yardım edin plsssss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| Reklam |
![]() |
| Tags: adsl cepte kullanma, bluetooth, n95, nokia |
| Tags |
| bluetooth, internet, lutfennnnn, yardim |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| Bt Voice - Bluetooth Walkie Talkie - * Bluetooth Telsiz * | shy_1 | S60v3 BlueTooth ve Kızılötesi Programları | 0 | 25-06-09 09:52 AM |
| Internet Download Manager 5.04 **İndirme Hızınızı Artırın** [03.08.06] Internet D | sivri-sinek | Bilgisayar(PC) Programları | 0 | 05-06-09 10:21 PM |
| yardım edin | sivri-sinek | Online Oyunlar | 0 | 04-06-09 08:20 PM |
| yardım n95 8gb | XjavierX | Çin Malı Telefonları Destek Bölümü | 10 | 09-02-09 08:34 PM |
| Bluetooth Remote Control v3.03 (Kendi Bluetooth Kumandanı Kendin Yap) | rencber | Sony Ericsson Sorunlar ve Çözümler | 0 | 06-03-08 01:55 PM |