| phIRC V 0,94 - S60 3. sürüm için irc istemcisi S60v3 BlueTooth ve Kızılötesi Programları içinde phIRC V 0,94 - S60 3. sürüm için irc istemcisi konusu, gibi pek çok şey var onu istiyorum eksik phIRC Beta olarak kabul edilmektedir. Şu phirc olarak sadece temel IRC komutları destekler. Devamı gelecek * Yerli Symbian (not Java) uygulama * ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
HaKaN
![]() Adı: Hakan KILIÇ
Aldığı Teşekkür: 23
Telefon: 6630+6600
|
phIRC V 0,94 - S60 3. sürüm için irc istemcisi
![]() ![]() ![]() gibi pek çok şey var onu istiyorum eksik phIRC Beta olarak kabul edilmektedir. Şu phirc olarak sadece temel IRC komutları destekler. Devamı gelecek * Yerli Symbian (not Java) uygulama * Yazı Tipi ve boyut seçimi * Birden çok IRC sunucusu bağlantılarını destekler * Normal değiştirilebilir / tam görüntüle * Birden fazla kanal ve sorgu pencereleri * farklı karakter (UTF8, UCS-2, KOI8-R, Latin1 vb) desteği * sunucu ayarlarını yöneticisi Bazı hata Bazı font büyüklüklerinin son satırı * ile tam olabilir satırları ile başlayan / sunucu olarak gönderilir gibi Basın orta yumuşak tuş girişi kutusundan pencere ve tersi için değiştirmek için. Ne zaman pencere etkin basın sağ pencereler (kanal) kaydırma etmektir. Yukarı ve aşağı metin tuşuna basın. 1 tuşuna basın veya 7 üst gitmek / alt ve 3 ya da 9 satır satır tuşuna basın. Kod:
http://www.ziddu.com/downloadlink/3753586/phIRC-0.94.rar ![]() Binlerce Yeni Cep Telefonu Uygulamaları ile Geliyoruz. Bu Uygulamalar Türkiye'de Bir ilk... |
|
| Reklam |
![]() |
| Tags |
| 0, 3, 94, icin, irc, istemcisi, phirc, s60, surum |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| Directx 10 son sürüm | sivri-sinek | Bilgisayar(PC) Programları | 0 | 05-06-09 10:21 PM |
| son sürüm cepte ekran görüntüsü yakalamak için | rencber | S60 Sistem Programları | 2 | 12-02-09 02:34 PM |
| ZUnfatCamera.0.98.[Son Sürüm] | rencber | S60 Fotoğraf Programları | 0 | 03-01-09 10:28 PM |
| Windows 7 için yeni ön sürüm geliyor. | HaKaN | Ana Sayfa Haber Arşivi | 1 | 06-06-08 10:28 AM |
| Mig33 plus (son sürüm)=Samsung D600 için msn programı | HaKaN | Samsung Programlar | 0 | 07-02-08 12:49 PM |