| Bt Voice - Bluetooth Walkie Talkie - * Bluetooth Telsiz * S60v3 BlueTooth ve Kızılötesi Programları içinde Bt Voice - Bluetooth Walkie Talkie - * Bluetooth Telsiz * konusu, Arkadaşlar daha programı deneyemedim ama kullananlar var görünüş olarak çok güzel. işine yarayanlar olacaktır diye paylaşıyorum. [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız... ] [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
MuhtaR
![]() Adı: HAKAN
Aldığı Teşekkür: 4
Telefon: n85 - n95
|
Arkadaşlar daha programı deneyemedim ama kullananlar var görünüş olarak çok güzel. işine yarayanlar olacaktır diye paylaşıyorum.
[Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (alıntıdır) [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
| Reklam |
![]() |
| Tags |
| bluetooth, bt, talkie, telsiz, voice, walkie |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| Toshiba Bluetooth sürücü | BLooDY | S60v3 BlueTooth ve Kızılötesi Programları | 0 | 01-09-09 01:42 PM |
| Bluetooth PC uzaktan kumanda | rencber | s40 Programlar | 8 | 11-08-09 09:16 PM |
| Bluetooth MORRA cep oyun | HaKaN | s60 Oyunlar - v1/v2 | 0 | 13-08-08 12:42 AM |
| Bluetooth Remote Control v3.03 (Kendi Bluetooth Kumandanı Kendin Yap) | rencber | Sony Ericsson Sorunlar ve Çözümler | 0 | 06-03-08 01:55 PM |
| Bluetooth İle Oynanan Oyunlar | HaKaN | s60 Oyunlar - v1/v2 | 3 | 06-09-07 07:24 PM |