| Cep telefonundan pc'nizi kontrol edin S60 Sistem Programları içinde Cep telefonundan pc'nizi kontrol edin konusu, ControlFreak 2.70 Full Türkçe ALINTIDIR Bu program sayesinde [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız... ] telefonunuzdan bilgisayarınızı kontrol edebilirsiniz.Aklınıza gelebilecek her şeyi oyun oynama,video izleme,resimlere bakma,bilgisayarı açma -kapatma ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
Co Admin
![]() Adı: mustafa
Aldığı Teşekkür: 1
Telefon: Samsung GT-s5233A Star
|
Telefonunuzdan pc'nizi kontrol edin
ControlFreak 2.70 Full Türkçe ALINTIDIR
Bu program sayesinde [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] telefonunuzdan bilgisayarınızı kontrol edebilirsiniz.Aklınıza gelebilecek her şeyi oyun oynama,video izleme,resimlere bakma,bilgisayarı açma -kapatma vb... ![]() Öncelikle bilgisayarınızda winamp olması gerekiyor,yoksa indirin... ADIM 1. *ControlFreak.exe dosyasını bilgisayarınıza kurun, *Kurduktan sonra winamp açılırsa kapatın. *Kurulunca masaüstüne controlfreak.sis diye bir dosya gelecek buna gerek yok bu İngilizce versiyonudur,silebilirsiniz... *Sonra benim verdiğim ControlFreak Türkçe.sis'i telefonunuza kurun... *Bilgisayarınızdaki bluetooth'u aktif hale getirin yani Bluesoleil olur genellikle bağlantıyı yapın.. *Bu kısım çok önemli bilgisayara bağlanma portonu seçeceğiz... *Bilgisayar ile [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] arasında bluetooth bağlantısını kurduğunuz zaman aşağıdaki gibi bir yazı olacak sağ altta burada COM ve rakam yazacak.Bende COM7 sizde farklı olabilir.Bunu bir yere not edin. ![]() Eğer COM7 gibi bir şey yazmazsa aşağıdaki işlemleri yapın... *Telefona kurduğunuz programı açın. *"Seçenekler" "Bağlan" deyin *Hemen sağ altta resimde gösterdiğim gibi yazılar çıkacak..Hemen Port adımızı(COM) yazın bir yere. *Telefondaki programı kapatın. ADIM 2. *Şimdi winampı açıyoruz ve CTRL+F tuşlarına basıyoruz *Önümüze bir pencere çıkacak oradan "Search" diyoruz ve portlar listeleniyor.. *Portlar listelenince hani az önce COM7 gibi bir şey kaydetmiştiniz..Onu "COM Port"un yanında bulun. *"Start Server" deyin ve "Ok" tuşuna basın... *Önemli NOT: Kesinlikle winamp'ı kapatmayın çünkü program winamp üzerinden çalışıyor... *Daha sonra telefona kurduğumuz programı açıyoruz ve bağlan diyerek bağlanıyoruz... *8 tuşuna basarak masaüstüne gelebilir # tuşu ile ayarlarınızı yapabilirsiniz... SORULAR: Bağlantı kurulamadı neden? *Winampınız açık değildir ya da COM portunuzun adını yanlış yazmış olabilirsiniz. Masaüstünü kontrol ederken çok donmalar oluyor? *Ayarlar(#)dan "masaüstü resim netliğini" "jpeg" yaparsanız donma sorunu kalkar... Tam Ekranda kontrol etmek istiyorum? *Ayarlardan "Dolu Tam Ekran" yaparsanız yatık ve tam ekran olarak karşınıza gelir... Not: rar Şifresi www.ceptenekesi.com Linklerden indirebilirsiniz: ![]() ![]()
Konu YaMaN tarafından (15-03-09 Saat 06:06 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
| Reklam |
![]() |
| Tags |
| cep, edin, kontrol, pcnizi, telefonundan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| bluetooth üzerinden diğer telefonları kontrol edin; | _patron_ | Sony Ericsson Programlar | 1 | 06-10-08 03:42 PM |
| Siemens'i bilgisayardan kontrol edin (Siemens Mobile Control v2.2.6) | HaKaN | Siemens Programları | 0 | 07-02-08 12:10 PM |