| gprs üzerinden tv izleme yardım!! S60 Internet Programları (Web - MSN - Chat) içinde gprs üzerinden tv izleme yardım!! konusu, Arkadaşlar n70 kulanıyorum gprs bağlantısını kullanarak yerli kanalları izliyebileceğim bi program önerirmisiniz şimdiden teşekkürler... ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Adı: crimsoon
Aldığı Teşekkür: 0
Telefon: N70
|
Arkadaşlar n70 kulanıyorum gprs bağlantısını kullanarak yerli kanalları izliyebileceğim bi program önerirmisiniz şimdiden teşekkürler...
![]() |
|
| Reklam |
![]() |
| Tags |
| gprs, izleme, tv, uzerinden, yardim |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| GPRS üzerinden bedava SMS gönderen program | rencber | S60v3 Diğer Çeşitli Programlar | 4 | 13-07-09 03:59 PM |
| GPRS üzerinden uydudan anlik hava raporu alabilirsiniz.. | _patron_ | S60 Internet Programları (Web - MSN - Chat) | 1 | 26-12-08 08:35 PM |
| Telefonunuzdan GPRS üzerinden bedava SMS gönderebilirsiniz.. | _patron_ | S60 Diğer Çeşitli Programlar | 0 | 08-02-08 10:59 PM |
| Gprs üzerinden hava durumunu öğrenin | _patron_ | S60 Diğer Çeşitli Programlar | 0 | 08-02-08 10:52 PM |
| Telefonunuz ile istediginiz zaman ve yerden GPRS üzerinden radyo dinlemenin zevkini y | _patron_ | S60 Diğer Çeşitli Programlar | 0 | 06-02-08 12:10 PM |