| Wikipedia Cepte S60 Diğer Çeşitli Programlar içinde Wikipedia Cepte konusu, En büyük özgür ansiklopedi Wikipedia içeriğine internete bağlanmadan, hatta Pocket PC'nizden erişmek ister miydiniz? Gerekli olan ücretsiz uygulama burada. Şüphesiz en zengin bilgi kaynaklarından biri olan özgür ansiklopedi Wikipedia'nın içeriğine ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
HaKaN
![]() Adı: Hakan KILIÇ
Aldığı Teşekkür: 23
Telefon: 6630+6600
|
Wikipedia Cepte
![]() En büyük özgür ansiklopedi Wikipedia içeriğine internete bağlanmadan, hatta Pocket PC'nizden erişmek ister miydiniz? Gerekli olan ücretsiz uygulama burada. Şüphesiz en zengin bilgi kaynaklarından biri olan özgür ansiklopedi Wikipedia'nın içeriğine her yerden erişmek hiç de zor değil. İnternet bağlantısına ihtiyaç duymaksızın, çevrimdışı olarak Wikipedia'nın hatırı sayılır bir içeriğine erişmek için tek ihtiyacınız Pocket Wikipedia. İçerisinde School Wikipedia tarafından özenle seçilmiş 5.000 başlık, 14 milyon kelime ve 24.000 görsel bulunan Pocket Wikipedia, Windows veya Linux işletim sistemleri, hatta Pocket PC ile uyumlu çalışabiliyor. 180 MB'lık sıkıştırma dosyasını indirdikten sonra işletim sisteminize uygun kurulum dosyasını kullanarak Pocket Wikipedia'yı kullanmaya başlayabilirsiniz. [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ![]() Binlerce Yeni Cep Telefonu Uygulamaları ile Geliyoruz. Bu Uygulamalar Türkiye'de Bir ilk... |
|
| Reklam |
![]() |
| Tags: cepte, wikipedia, wikipedia cepte |
| Tags |
| cepte, wikipedia |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| Cepte 3 boyutlu tv | m-ortak | Ana Sayfa Haber Arşivi | 1 | 05-07-09 10:50 PM |
| Cepte İnternet | antivirus61 | Avea | 0 | 02-07-09 05:21 PM |
| cepte bedava lig tv | coqta tın | CepTenekeSi Çöplüğü | 2 | 21-05-09 11:15 AM |
| cepte bedava lig tv | coqta tın | Siemens Programları | 0 | 28-04-09 05:55 PM |