| vodafoneda msn'ye girmek S60 Diğer Çeşitli Programlar içinde vodafoneda msn'ye girmek konusu, İLK BAŞTA ŞU DOSYAYI İNDİRİYORUZ: [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız... ] sonra eğer hattınız my vodafone kayıtlı değilse burdan üye olun.. [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
KaymakaM
![]() Adı: Fatih
Aldığı Teşekkür: 0
Telefon: Nokia N95
|
İLK BAŞTA ŞU DOSYAYI İNDİRİYORUZ:
[Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] sonra eğer hattınız my vodafone kayıtlı değilse burdan üye olun.. [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] sonra giriş yaptıktan sonra servis işlemleri servis tercihleri sonra GPRS hacmini açıyoruz ewt diyoruz.. sonrada müşteri hizmetlerini arayıp hattımı 100 kb lık msn için açtırmak istiyorum diyosunuz ve size ayar geliyor onu kaydediyorsunuz.. sonra mig33 ü açıyoruz...program zaten türkçe yanlız üyelik isim ve şifreniz 6 haneden az olmasın iyi msnler 1 saatte 1 kontör felan ben kullanıyorum sürekli.. |
|
| Reklam |
![]() |
| Tags: msn vodafone |
| Tags |
| girmek, msnye, vodafoneda |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| Nokia N73 ile Bluetooth üzerinden internete girmek | _patron_ | S60v3 Diğer Çeşitli Programlar | 5 | 24-10-09 03:36 PM |
| Nokia N73 ile Bluetooth üzerinden internete girmek | HaKaN | S60v3 Diğer Çeşitli Programlar | 4 | 24-10-09 03:34 PM |