| Takipli kur'an-ı kerim hatim Program Paylaşım Bölümü içinde Takipli kur'an-ı kerim hatim konusu, GÖRÜNTÜLÜ HATİMİ POCKET PC'NİZE NASIL YÜKLEYECEKSİNİZ... Görüntülü hatimi PC'nize aktardıktan sonra winrar ile açın. Daha sonra Pocket PC'nizi ActiveSync ile PC'nize bağlayın. Görüntülü Hatimi hafıza kartınızın büyüklüğüne göre ya parça ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
AdmiN
![]() Adı: Göğüşhan KILIÇ
Aldığı Teşekkür: 6
Telefon: LG ks20
|
Takipli kur'an-ı kerim hatim
GÖRÜNTÜLÜ HATİMİ POCKET PC'NİZE NASIL YÜKLEYECEKSİNİZ... Görüntülü hatimi PC'nize aktardıktan sonra winrar ile açın.
Daha sonra Pocket PC'nizi ActiveSync ile PC'nize bağlayın. Görüntülü Hatimi hafıza kartınızın büyüklüğüne göre ya parça parça ya da tüm olarak Pocket PC'nizin hafıza kartına (StorageCard) kopyalayın. Görüntülü Hatim DivX formatında olduğu için Windows Media Player bu formatı okuyamaz. Bunun için TCPMP Player'ı Pocket Pc'nize yüklemeniz gerekir. TCPMP player çok kullanışlı ve bedava bir programdır. DivX, AVI, mpeg4, Xvid gibi video formatlarının yanında, mp3, mp4, wma, ogg gibi ses formatlarını da destekler. Dolayısıyla Pocket PC'nize çok becerikli bedava bir video ve ses oynatıcı yüklemiş olacaksınız. TCPMP PLAYER Önce ActiveSync ile Pocket Pc'nizi bilgisayarınıza bağlayın. Bilgisayarınızda aşağıda verilen exe'yi çalıştırın. Daha sonra yönergeleri izleyin. Önce ActiveSync ile Pocket Pc'nizi bilgisayarınıza bağlayın. Yandaki dosyayı Pocket PC'nize kopyalayın. Ve üzerine tıklayın (şekil 1). Program kendiliğinden açılacak ve gerekli yüklemeyi yapacaktır(şekil 2 ve 3). Gerekli yönergeler aşağıdaki gibidir. ![]() Şekil 1 Şekil 2 Şekil 3Daha sonra Pocket Pc'nizden Start>Programs ı açın. TCPMP programını açın (şekil 4). TCPMP programı açıldığında önce Dosya menüsüne, ardından Aç'a tıklayın (şekil 5). Sonra buradan istediğiniz cüzü seçin, çalmaya başlayın (şekil 6). ![]() Şekil 4 Şekil 5 Şekil 6Program dosyayı çalarken üstüne tıklarsanız, yatay görünümde tam ekran görebilirsiniz (şekil 7). Programın ayarlar menüsüne girerek programı özelleştirebilirsiniz. (şekil 8 - 9) ![]() Şekil 7 Şekil 8 Şekil 9 |
|
| Reklam |
![]() |
| Tags |
| hatim, kerim, kurani, takipli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| java kur'an meali türkçe | s60productor | S60 İslami Programlar | 1 | 14-08-09 11:06 PM |
| kuran-ı kerim... 114 sure AMR formatında | sivri-sinek | Mobil Sesler Waw,Mid,Poli ve Amr | 0 | 05-06-09 10:43 PM |
| Kuran-ı kerim 114 sure AMR Abu Bakr Al-Shateryin | sivri-sinek | Mobil Sesler Waw,Mid,Poli ve Amr | 0 | 05-06-09 10:43 PM |
| RİSALE-i NUR ve KUR'AN-CEVŞEN-TESBİHAT-İLMİHAL Kitapları | map1973 | S60v3 Diğer Çeşitli Programlar | 2 | 03-09-08 06:11 PM |
| Tüm Samsunglar için Cep Kur'an | HaKaN | Samsung Programlar | 1 | 08-02-08 09:15 PM |