| NAV N GO iGO 8.3 Kasım 2008 Sürümü Program Paylaşım Bölümü içinde NAV N GO iGO 8.3 Kasım 2008 Sürümü konusu, Alıntıdır Ekran Görüntüleri Sistem Gereksinimleri *Windows Mobile İşletim Sistemi Yüklü Pocket PC, PDA *400 Mhz İşlemci *64 MB RAM *Dahili veya Harici GPS donanımı Kurulum: Arkadaşlar yazılımın çalışması için minimum ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
Belediye Başkan Yardımcısı
![]() |
NAV N GO iGO 8.3 Kasım 2008 Sürümü
Alıntıdır
Ekran Görüntüleri ![]() ![]() Sistem Gereksinimleri *Windows Mobile İşletim Sistemi Yüklü Pocket PC, PDA *400 Mhz İşlemci *64 MB RAM *Dahili veya Harici GPS donanımı Kurulum: Arkadaşlar yazılımın çalışması için minimum indirilmesi gereken dosyalar: Program Dosyası Map Kurulum aşamaları: iGO8 ve 2577 klasörlerini çıkarın. iGO8 klasörü içine , aşağıda klaörleri belirtildiği şekilde, yukarıdaki minimum gereken dosyaları atın, Şimdi igo8 ve 2577 klasörlerini Kartınıza atınb ve kartı cihaza takın (takılı ise çıkarıp tekrar takın) ve kurulum otomatik başlayacaktır. Eğer başlamazsa, 2577 klasörüne Gidin (Dosya Gezgini ile) ve Autorun.exe yi çalıştırınız. Sonra adımları ekrandan tamamlayınız... ************************************************** ****************************** ***************************************** Htc Touch Hd için Ek dosya [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Not: - 400x240 - HTC Touch HD - 240x240 - 400x234 - 480x640 - 640x480 - 480x800/800x480 - 480x640/640x480 cihazlar i ilk haliyle yazılımı çalıştıramazlarsa bu iki dosyayı, data.zip ve branding.zip olarak adlandırılıp SdCARD/igo8/ altındaki orjinalleriyle değişim yapılmalıdır. ve bu dosyalar diğer igo8 sürümleriyle çalışıp çalışmadığı denenerek görülmedilir, uyumluluk 8.3.2 versiyonu iledir.. ************************************************** ****************************** ***************************************** Not: Dosyalarda şifre istenirse Pass: squirrel Program iGO8 ve 2577 Klasörleri [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Building (Yapılar) Klasörü: İgo8/contents/building [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Point Of Interest (İlgi Çekici Noktalar, Hastane, Eczane, okul, Devlet kurumları, vs vs..) Klasörü: İgo8/contents/poi [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Map: Harita Klasör: igo8/contents/map Not: istediklerinizi indirip atabilirsiniz.. [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
| Reklam |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
kardeş verilen talimatları harfiyen uyguladım fakat ben de şu problem oluştu ;
i 900 omnia ya kurmaya çalıştım , ilk önce hafıza kartını tamamen format attım 1gb , ardından belirtilen klasörleri belirtilen yerlere koydum , kuruluma başladı igo 8 i yüklemek istiyormusunuz dedi ben de onayladım fakat hemen ardından , şu mesajı verdi , '' there isn't enough free space on your device. Nav N Go İGO 8 needs 7497734 bytes. '' çözümü varsa şimdiden teşekürler , olmasada teşekkür ederim tabi , selametle |
|
|
|
#6 (permalink) |
|
AdmiN
![]() Adı: Göğüşhan KILIÇ
Aldığı Teşekkür: 6
Telefon: LG ks20
|
Not:
- 400x240 - HTC Touch HD - 240x240 - 400x234 - 480x640 - 640x480 - 480x800/800x480 - 480x640/640x480 cihazlar i ilk haliyle yazılımı çalıştıramazlarsa bu iki dosyayı, data.zip ve branding.zip olarak adlandırılıp SdCARD/igo8/ altındaki orjinalleriyle değişim yapılmalıdır. ve bu dosyalar diğer igo8 sürümleriyle çalışıp çalışmadığı denenerek görülmedilir, uyumluluk 8.3.2 versiyonu iledir.. |
|
![]() |
| Tags |
| 2008, 83, igo, kasim, kasım, nav, surumu, sürümü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| Age of Chivalry'nin tam sürümü yayınlandı | CoMMeNteR | PC Oyunları | 0 | 06-05-09 12:04 AM |