| CepTenekeSi.CoM'a Moderatör Alınacaktır. Moderatör Olmak İstiyorum içinde CepTenekeSi.CoM'a Moderatör Alınacaktır. konusu, Evet Sayın CepTenekeSi.CoM Değerli Üyeleri; Sitemizin Daha İyi Yönetilmesi İçin ve Burada İyi Bir Aile Oluşturabilmemiz için Yeni Moderatorler(Yöneticiler) Alınacaktır... Başvurunuzu Buraya Alttaki Örnek Şekilde Cevap Yazarak Yapabilirsiniz. Paylaşmak Güzeldir. ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
HaKaN
![]() Adı: Hakan KILIÇ
Aldığı Teşekkür: 23
Telefon: 6630+6600
|
CepTenekeSi.CoM'a Moderatör Alınacaktır.
Evet Sayın CepTenekeSi.CoM Değerli Üyeleri;
Sitemizin Daha İyi Yönetilmesi İçin ve Burada İyi Bir Aile Oluşturabilmemiz için Yeni Moderatorler(Yöneticiler) Alınacaktır... Başvurunuzu Buraya Alttaki Örnek Şekilde Cevap Yazarak Yapabilirsiniz. Paylaşmak Güzeldir. Örnek: Adınız: Üyesi veya Yönetici Olduğunuz Başka Forumlar (Var İse):Soyadınız: Yaşınız: İkamet Ettiniğiniz Yer: Mesleğiniz: İnternette Online Zamanınız: İstediğiniz Bölüm: İstediğiniz Bölüm Hakkındaki Bilginiz: Not: Burada Adınızı Soyadınızı Yaşınızı ve İkamet Ettiğiniz Yeri Sormamızın Nedeni Kendi Aramızda Samimi Olmak içindir. Teşekkürler CepTenekeSi.CoM Yönetimi ![]() Binlerce Yeni Cep Telefonu Uygulamaları ile Geliyoruz. Bu Uygulamalar Türkiye'de Bir ilk... |
| Reklam |
|
|
#2 (permalink) |
|
Vali
![]() Adı: İsmail YILMAZ
Aldığı Teşekkür: 1
Telefon: nokia 6300
|
Adınız: İsmail Üyesi veya Yönetici Olduğunuz Başka Forumlar (Var İse): cehago.comSoyadınız: Yılmaz Yaşınız: 17 İkamet Ettiğiniz Yer: İzmir Mesleğiniz: Öğrenci İnternette Online Zamanınız: 5-6 İstediğiniz Bölüm: Bilgisayar Bölümü İstediğiniz Bölüm Hakkındaki Bilginiz: Bilgim Çok Araştırmalar yaparım |
|
|
#3 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Adı: mekin
Aldığı Teşekkür: 0
Telefon: Nokia N79
|
Adınız:MEKİN
Soyadınız:ÇİFTÇİ Yaşınız:17 İkamet Ettiniğiniz Yer:VAN Mesleğiniz: ÖĞRENCİ İnternette Online Zamanınız:5-6 İstediğiniz Bölüm:SYMBİAN BÖLÜMÜ(TEMA,OYUN,PROGRAM VB...) İstediğiniz Bölüm Hakkındaki Bilginiz:SÜREKLİ BU BÖLÜM HAKKINDA ARAŞTIRMALAR YAPARIM... Üyesi veya Yönetici Olduğunuz Başka Forumlar (Var İse):TÜRKİYECEP |
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
Başvuru
Adınız:kerem
Soyadınız:kalpakoğlu Yaşınız:22 İkamet Ettiniğiniz Yer:edirne Mesleğiniz:mağaza sorumlusu İnternette Online Zamanınız:8 saat İstediğiniz Bölüm:yönetici teknoloji araştırması yaparım İstediğiniz Bölüm Hakkındaki Bilginiz:yüksek Üyesi veya Yönetici Olduğunuz Başka Forumlar (Var İse):yok |
|
|
#5 (permalink) |
|
MuhtaR
![]() Adı: Alperen
Aldığı Teşekkür: 0
Telefon: 6600
|
Adınız:Alperen
Soyadınız:BULUŞ Yaşınız:17 İkamet Ettiniğiniz Yer:SAKARYA-MERKEZ Mesleğiniz: Öğrenci İnternette Online Zamanınız:10-12 İstediğiniz Bölüm:Bilgisayar(ve web tasarimi okuorm) İstediğiniz Bölüm Hakkındaki Bilginiz:Web tasarimi Üyesi veya Yönetici Olduğunuz Başka Forumlar (Var İse): bbindir(üye) |
|
|
#6 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
Adınız: Ömer
Soyadınız: Atlamaz Yaşınız: 36 İkamet Ettiğiniz Yer: malatya Mesleğiniz: mühendis İnternette Online Zamanınız: 10-12 İstediğiniz Bölüm: Bilgisayar Bölümü İstediğiniz Bölüm Hakkındaki Bilginiz: Bilgim Çok Araştırmalar yaparım Üyesi veya Yönetici Olduğunuz Başka Forumlar : turkforum, bilişim |
|
|
#7 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Adı: onur
Aldığı Teşekkür: 1
Telefon: nokia
|
Adınız: onur
Soyadınız: ÖZÜNÜSEVEN Yaşınız: 17 İkamet Ettiğiniz Yer: DENİZLİ Mesleğiniz: öğrenci İnternette Online Zamanınız: 14-16 İstediğiniz Bölüm: Bilgisayar Bölümü İstediğiniz Bölüm Hakkındaki Bilginiz: Bilgim Çok Araştırmalar yaparım Üyesi veya Yönetici Olduğunuz Başka Forumlar : digitalpoints.com webhostintalk.com linuxsecurity.org r10.net inet.com |
|
|
#8 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
Soyadınız: tuncay
Yaşınız: 29 İkamet Ettiğiniz Yer: istanbul Mesleğiniz: Webmaster İnternette Online Zamanınız: 07-02 İstediğiniz Bölüm: farketmez İstediğiniz Bölüm Hakkındaki Bilginiz: farketmez Üyesi veya Yönetici Olduğunuz Başka Forumlar : yok Kendine ayit Web siteleri : [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Mesaj : arkadaşlar ben böyle birşey istemedim ama mail atmıssınız madem öyle ortak paylasımda dost siteler oluşdura biliriz. |
|
|
#10 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
Adınız:SERKAN
Soyadınız:TANRIVERDİOĞLU Yaşınız:28 İkamet Ettiniğiniz Yer:İSTANBUL Mesleğiniz: DESİNATÖR (DESEN GRAFİK PROGRAMLAMASI) İnternette Online Zamanınız:20:00 /24:00 İstediğiniz Bölüm:PROGRAM PC İstediğiniz Bölüm Hakkındaki Bilginiz:PC PROGRAMLARI HAKKINDA İYİ OLDUĞUMU DÜSÜNÜYORUM Üyesi veya Yönetici Olduğunuz Başka Forumlar (Var İse):.......... |
![]() |
| Tags |
| alinacaktir, ceptenekesicoma, moderator |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| Süper Moderatör Oldum | BL@DE02 | Moderatör Olmak İstiyorum | 1 | 08-11-09 08:28 AM |
| Süper Moderatör | BLooDY | Moderatör Olmak İstiyorum | 0 | 06-09-09 02:38 PM |
| CepTenekeSi.CoM Forum Kuralları | HaKaN | Forum Kuralları | 0 | 17-08-07 11:08 PM |