| CepTenekeSi.CoM'a Moderatör Alınacaktır. Moderatör Olmak İstiyorum içinde CepTenekeSi.CoM'a Moderatör Alınacaktır. konusu, Adınız : Emre Soyadınız :Yavuz Yaşınız : 20 İkamet : Ettiğiniz Yer: Samsun Mesleğiniz : Serbest Meslek İnternette Online Zamanınız : 19:00 02:00 arası İstediğiniz Bölüm : Photoshop,oyun modları, [Sadece ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#31 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
Adınız :Emre
Soyadınız:Yavuz Yaşınız: 20 İkamet: Ettiğiniz Yer: Samsun Mesleğiniz: Serbest Meslek İnternette Online Zamanınız: 19:00 02:00 arası İstediğiniz Bölüm: Photoshop,oyun modları,[Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 3rd oyunları İstediğiniz Bölüm Hakkındaki Bilginiz: Aslında yukarda yazdıklarım en çok ugrastıklarım oyun modlarında özellikle gta san andreas için bi kac ufak kendi modum vardır.Photoshopta sanal tuning üzerine bilgim var [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 3rd oyunları için bir cok yerli ve yabancı sitelerde arastırma yaparım ama ben arastırmayı seven bi insan olduğum için her konudan ufak tefek bilgim var diyebilirim. Üyesi Ve Yöneticisi Olduğunuz Başka Forumlar: masterhack.com,gtainside.com,gtaturk.com,maxicep.c om,youtube.com(aslında bircok siteye üyeyim ama en çok online olduğum siteler bunlar) bu siteye bi katkımın olacağınız düşünüyorum ama nihayi sonuc yinede yöneticilerimizin beğenisine kalmıstır |
|
|
#32 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
Örnek:
Adınız:kerim Üyesi veya Yönetici Olduğunuz Başka Forumlar (Var İse):Soyadınız:ekinci Yaşınız:18 İkamet Ettiniğiniz Yer:tokat Mesleğiniz: öğrenci-serbest meslek İnternette Online Zamanınız:2-3 İstediğiniz Bölüm:bilgisayar-program-[Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] programlari İstediğiniz Bölüm Hakkındaki Bilginiz: |
|
|
#33 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Adı: ali
Aldığı Teşekkür: 0
Telefon: 6630/d600/sx1/e50
|
Adınız: ali Soyadınız: demir Yaşınız: 15 İkamet Ettiniğiniz Yer: antalya Mesleğiniz: öğrenci İnternette Online Zamanınız: 8/9 saat İstediğiniz Bölüm: sybiyan (v1-v2) İstediğiniz Bölüm Hakkındaki Bilginiz: ne yokki! |
|
|
#34 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
--
Adınız: yasin Üyesi veya Yönetici Olduğunuz Başka Forumlar: yöneticiliğim yok hiçbir forumda msn adresime mesaj attığınız için başvuru yapayım dedim.Soyadınız: numanoglu Yaşınız: 22 İkamet Ettiniğiniz Yer: trabzon/of Mesleğiniz: öğrenci İnternette Online Zamanınız: farketmez İstediğiniz Bölüm: farketmez İstediğiniz Bölüm Hakkındaki Bilginiz: ... |
![]() |
| Tags |
| alinacaktir, ceptenekesicoma, moderator |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| Süper Moderatör Oldum | BL@DE02 | Moderatör Olmak İstiyorum | 1 | 08-11-09 08:28 AM |
| Süper Moderatör | BLooDY | Moderatör Olmak İstiyorum | 0 | 06-09-09 02:38 PM |
| CepTenekeSi.CoM Forum Kuralları | HaKaN | Forum Kuralları | 0 | 17-08-07 11:08 PM |