| AdaM SaNKi OrKeSTra(((avi+caps))) Mobil Video: 3gp , Avi(Smartmovie) ve Converterler içinde AdaM SaNKi OrKeSTra(((avi+caps))) konusu, Bir tv kanalında yetenek yarışmasına katılan adam öyle bir şarkı söylüyor ki sanki görünmeyen bir orkestra da var arkasında..Bir insan bu kadar sesi çıkarabilir mi? İzleyin görün.. [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
KaymakaM Yardımcısı
![]() |
AdaM SaNKi OrKeSTra(((avi+caps)))
Bir tv kanalında yetenek yarışmasına katılan adam öyle bir şarkı söylüyor ki sanki görünmeyen bir orkestra da var arkasında..Bir insan bu kadar sesi çıkarabilir mi? İzleyin görün..
[Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] rar şifresi: memo41 Alıntıdır |
|
| Reklam |
![]() |
| Tags |
| adam, caps, orkestraavi, sanki |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| Sanki ben yalnız seni | bebex | Yerli Şarkı Sözleri | 0 | 12-07-09 06:32 PM |
| Ezilen adam | CoMMeNteR | Avi(Smartmovie) Mobil Videolar | 1 | 02-07-09 03:05 PM |
| UIQ 3 Theme Kardan Adam | coqta tın | Sony Ericsson Temalar | 0 | 02-05-09 04:31 PM |
| yeşil ve adam teması | coqta tın | Sony Ericsson Temalar | 0 | 28-04-09 06:15 PM |
| Benden Süper Bir Kemençe Havası Sanki Ben Çalıyorum | KimseDegilim | Mobil Sesler Waw,Mid,Poli ve Amr | 0 | 17-09-08 05:44 PM |