| GELİBOLU BELGESELİ smartmovie için (AVİ) Mobil Video: 3gp , Avi(Smartmovie) ve Converterler içinde GELİBOLU BELGESELİ smartmovie için (AVİ) konusu, Çanakkale savaşını en güzel anlatan belgesel. Gelibolu destanını askerlerin günlüklerinden gerçek fotoğraf ve görüntülerle anlatan bir başyapıt. Smartmovie için kendim dönüştürdüm 85 MB. İki bölüm halinde. BİR TEŞEKKÜR YETER :117: ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
KaymakaM Yardımcısı
![]() |
GELİBOLU BELGESELİ smartmovie için (AVİ)
Çanakkale savaşını en güzel anlatan belgesel. Gelibolu destanını askerlerin günlüklerinden gerçek fotoğraf ve görüntülerle anlatan bir başyapıt. Smartmovie için kendim dönüştürdüm 85 MB. İki bölüm halinde. BİR TEŞEKKÜR YETER :117: [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Alıntıdır
|
|
| Reklam |
![]() |
| Tags |
| avi, belgeseli, gelibolu, icin, smartmovie |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| SmartMovie | rencber | Oyun Paylaşım Bölümü | 0 | 10-02-09 01:13 AM |
| Symbian 9.1 ve 9.2 ler için SmartMovie v3.41 Uygulaması | _patron_ | S60v3 Diğer Çeşitli Programlar | 0 | 21-08-08 07:28 PM |
| Lonely Cat.Games SmartMovie v3.41 | rencber | S60v3 Diğer Çeşitli Programlar | 0 | 18-02-08 09:35 PM |
| SmartMovie | HaKaN | Symbian UIQ Programları | 0 | 28-09-07 04:22 PM |
| DEv Arşiv hemde avi smartmovie | rencber | Avi(Smartmovie) Mobil Videolar | 2 | 22-08-07 03:04 AM |