| anormal yetenek YATTARA Mobil Video: 3gp , Avi(Smartmovie) ve Converterler içinde anormal yetenek YATTARA konusu, [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız... ] arkadaşlar bu videoyu yattaranın 8 ayrı videosunu birleştirip arka fonunada kemence havası ekleyip smart moviede izlenecek şekilde hazırladım. aslında bu anormal ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
KaymakaM Yardımcısı
![]() |
anormal yetenek YATTARA
[Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
arkadaşlar bu videoyu yattaranın 8 ayrı videosunu birleştirip arka fonunada kemence havası ekleyip smart moviede izlenecek şekilde hazırladım. aslında bu anormal herifin yaptığı başka bir hareketin videosunu arıyordum (bir maçta ronaldinhonun o meşhur hareketinin aynısını yarım metre havada yapmıştı) ama bulamadım işte. neyse buda çok güzel oldu. daha çok hareketleri var bulabilirsem onlarıda yine yapıcam. bunu trabzonspor çok özel konuma ekledim (melodi tema bölümünde ) linkinide videoyla alakalı olduğu için burayada ekliyorum. inşallah beceririm link yapıştırmayı ilk kez deneyecem. saygılar Alıntıdır |
|
| Reklam |
![]() |
| Tags |
| anormal, yattara, yetenek |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|