| KIRAÇ 'tan "Endamın Yeter" ve "Bir Garip Aşk Bestesi"(mp4 formatında) Mobil Video: 3gp , Avi(Smartmovie) ve Converterler içinde KIRAÇ 'tan "Endamın Yeter" ve "Bir Garip Aşk Bestesi"(mp4 formatında) konusu, İşte size iki efsane klip daha Sesleri acayip kaliteli. Aslında klipleri indirdiğimde sesleri çok bozuktu ben de aynı parçaların mp3 lerini 128bit lik aac şeklinde kliplere monta ettim. Şimdi kliplerim ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
KaymakaM Yardımcısı
![]() |
KIRAÇ 'tan "Endamın Yeter" ve "Bir Garip Aşk Bestesi"(mp4 formatında)
İşte size iki efsane klip daha
Sesleri acayip kaliteli. Aslında klipleri indirdiğimde sesleri çok bozuktu ben de aynı parçaların mp3 lerini 128bit lik aac şeklinde kliplere monta ettim. Şimdi kliplerim in sesleri mp3 ü aratmıyor;o kadar kaliteli ses düzenileri oldu yani! İşte linkler: Endamın Yeter: [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bir Garip Aşk Bestesi: [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [[Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Alıntıdır |
|
| Reklam |
![]() |
| Tags |
| bir garip ask bestesimp4, endamin yeter, formatinda, kiraÇ, tan, ve |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| CEM KARACA severlere; "Bindik Bir Alamete" (mp4 ve 3gp formatında) | sivilche | Mobil Video: 3gp , Avi(Smartmovie) ve Converterler | 0 | 05-06-09 10:59 PM |
| MURAT GÖĞEBAKAN severlere; "Ay Yüzlüm" (mp4 ve 3gp formatında) | sivilche | Mobil Video: 3gp , Avi(Smartmovie) ve Converterler | 0 | 05-06-09 10:57 PM |