| IPHONE MMS SwirlySpace MMS yükleme resimli anlatım. iPhone Programları içinde IPHONE MMS SwirlySpace MMS yükleme resimli anlatım. konusu, Merhaba Arkadaşlar, Adım adım resimli olarak anlatmaya çalıştım umarım işinizi görür. TABi. İlk olarak uygulamayı Installer aracılığı ile yüklememiz gerekiyor. Normalde Utilities paketi altında bir SwirlyMMS mevcut fakat "Ste Packaging" ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
HaKaN
![]() Adı: Hakan KILIÇ
Aldığı Teşekkür: 23
Telefon: 6630+6600
|
IPHONE MMS SwirlySpace MMS yükleme resimli anlatım.
Merhaba Arkadaşlar,
Adım adım resimli olarak anlatmaya çalıştım umarım işinizi görür. TABi. İlk olarak uygulamayı Installer aracılığı ile yüklememiz gerekiyor. Normalde Utilities paketi altında bir SwirlyMMS mevcut fakat "Ste Packaging" source'u altında bulunan versiyon eski. Bu yüzden bizim işimize yaramıyor ve en son versiyona ulaşmak için Sources kısmına "http://swirlyspace.com/SwirlySpace.xml" source'unu ekliyoruz. Ardından "Swirlyspace" paketi altından uygulamayı yüklüyoruz. Bu ayarı sayfa veya foruma koymak isteyenler lütfen iphoneturkey sayfasını referans verelim. ![]() ![]() ![]() MMSC: [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...].turkcell.com.tr/servlets/[Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Proxy: 212.252.169.217:8080 APN: [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] User: [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Pass: [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Save yaparak kayıt ediyoruz artık [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ayarımız tamam ![]() ![]() ![]() Binlerce Yeni Cep Telefonu Uygulamaları ile Geliyoruz. Bu Uygulamalar Türkiye'de Bir ilk... |
|
| Reklam |
![]() |
| Tags: anlatim, iphone, mms, resimli, swirlyspace, yukleme |
| Tags |
| anlatim, iphone, mms, resimli, swirlyspace, yukleme |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| Foruma Resim Yüklemek Resimli Anlatım | sivri-sinek | Bilgisayar(PC) Programları | 2 | 07-11-09 08:58 AM |
| Ekran ve Ses Kartı Nasil GünceLLeniR. (resimli anlatım) | sivri-sinek | Bilgisayar(PC) Programları | 0 | 04-06-09 09:18 PM |
| 20 Upload Sitesinden Dosya İndirme Resimli Anlatım | sivri-sinek | Bilgisayar(PC) Programları | 0 | 04-06-09 09:15 PM |
| Xp Çalışırken Fdisk Atmak (Resimli Anlatım) | sivri-sinek | Bilgisayar(PC) Programları | 0 | 04-06-09 09:14 PM |
| ANYCOOL İÇİN MP4 CONVERTER(resimli anlatım) | rencber | Kurulum ve Bilgilendirme | 3 | 08-01-09 01:46 PM |