| iPhone Pc Suite 1.0.3 Yeni versiyon !! iPhone Programları içinde iPhone Pc Suite 1.0.3 Yeni versiyon !! konusu, DOWNLOAD --> [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız... ] ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
bende turkcellden aldığım 8gb lık [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] var bu programı indirdim ama iphonu pc ye bağlayıp pc suite yi çalıştırdığımda hata veriyo ne yapabilirim.Tema ve mesaj sesini değiştirmekti bu programı indirmekte ki amacım bi yardım ederseniz çok sevinirim.
|
|
![]() |
| Tags: 103, iphone, suite, versiyon __, yeni |
| Tags |
| iphone, pc, suite, versiyon, yeni |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| İşte Yeni Iphone 3g S | m-ortak | Ana Sayfa Haber Arşivi | 0 | 13-07-09 12:48 AM |
| iphone yeni yıl teması | HaKaN | iPhone Temaları | 0 | 08-07-09 11:52 PM |
| Apple yeni iPhone 3G S'i resmen tanıttı | m-ortak | Ana Sayfa Haber Arşivi | 2 | 18-06-09 09:13 PM |
| Apple iPhone sürümü yeni güncelleme duyuruldu ! | sivri-sinek | Apple iPhone | 0 | 04-06-09 08:44 PM |
| iPhone: Yine, yeni, yeniden firmware | HaKaN | Ana Sayfa Haber Arşivi | 0 | 23-08-08 10:58 AM |