| Öncelikle gereken prgramlar hakkında sorular cevaplar? iPhone Programları içinde Öncelikle gereken prgramlar hakkında sorular cevaplar? konusu, Arkadaşlar siteye baktım ama göremedim bir kaç prgram arıyorum bilen yukluyen arkadaslar varsa nasıl nerden yuklemısler yardımcı olsunlar. [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız... ] Bu lınktekı show ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
HaKaN
![]() Adı: Hakan KILIÇ
Aldığı Teşekkür: 23
Telefon: 6630+6600
|
Öncelikle gereken prgramlar hakkında sorular cevaplar?
Arkadaşlar siteye baktım ama göremedim bir kaç prgram arıyorum bilen yukluyen arkadaslar varsa nasıl nerden yuklemısler yardımcı olsunlar.
[Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bu lınktekı show tıme prgramı sınırsız kayıt yapıyor nerden buluruz? iano piano prgramını nerden buluruz? drummer bass pad ve guitar pad? Guitar programı (normal)? [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] prgramı? ses kayıt prgramı öncelıkle ilk lazım olucak programlar bunlar sanırım bılen arkadaslar lutfen bu topıc altında mumkunse resımlı deılse duzgun anlatımlı prgram ısmını belırterek duzgun sekılde yazalım hemde yenı gelen arkadaslara kolaylık olur.. ![]() Binlerce Yeni Cep Telefonu Uygulamaları ile Geliyoruz. Bu Uygulamalar Türkiye'de Bir ilk... |
|
| Reklam |
![]() |
| Tags: cevaplar, gereken, hakkinda, ncelikle, prgramlar, sorular |
| Tags |
| cevaplar, gereken, hakkinda, Öncelikle, prgramlar, sorular |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| [Almeha]Sık Sorulan Sorular(SSS) | ogulcan_ksk | Online Oyunlar | 1 | 06-09-09 02:32 PM |
| Numara Taşınabilirliğinde SIk Sorulan Sorular ve Merak | sivri-sinek | Turkcell | 0 | 04-06-09 09:22 PM |
| Sony Playstation 3 - Sıkça Sorulan Sorular & Cevapları!!! | coqta tın | Konsol Oyunları | 0 | 27-04-09 06:35 PM |
| Blackberry ile ilgili sorular ve problemler buraya | HaKaN | Blackberry Genel | 0 | 02-09-08 07:57 PM |