| Pc de ayda 8 liraya sınırsız internet İnternet Programları içinde Pc de ayda 8 liraya sınırsız internet konusu, GEREKSİNİMLERİ; 1. Öncellikle vodafone hattına sahip olmanız gerekli 2. vodafone internet ayarları gerekli 3. bluetooth olan bir [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız... ] telefonu 4. bluetooth olan ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Adı: oğuz
Aldığı Teşekkür: 0
Telefon: sony ericsson T700
|
GEREKSİNİMLERİ;
1. Öncellikle vodafone hattına sahip olmanız gerekli 2. vodafone internet ayarları gerekli 3. bluetooth olan bir [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] telefonu 4. bluetooth olan bir laptop veya bilgisayar 5. bluetooth programının ayarlar butonuna girip dial-up seçeneğini seçip connect butonuna tıklamak.(tabi önce telefonunuzu bilgisayarınıza tanıttırmanız gerek) uyarı öncesinde vodafone aylık cepnet paketine üye olmanız gerekli. İLGİLENEN ARKADAŞLARIN SORULARI CEVAPLANIR. Konu oguzd tarafından (31-05-10 Saat 05:19 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: 8 liraya sınırsız internet |
|
| Reklam |
|
|
#3 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
mrb arkadaşlar evet ayda 8 liraya internet 2 aydır kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım çok güzel ama bluetooth la biraz yavaş oluyo usb kablonuz varsa daha iyi olur çok çok basit ABONE AYLIKCEPNET yazıp 3636 gönderin sonra ayda 7.99 tl sınırsız internet keyfini yaşayın biraz videolarda takılma oluyo sayfalar falan hızlı açılıyo
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
devrelerim ;
Aylık Cepnet paketinde adil kullanım hakkı 100 MB’ tır. Adil kullanım hakkınız dolduğunda 7,2 Mbps’a kadar ulaşan erişim hızınız 96Kbps’a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder. diyor 100 mb ı gectiğimiz zaman, ki gececeğiz bağlantı cok fena zayıflıomus.öle yazıyo çok mu zayıflıo yavaşlıo acaba? |
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
fırsatı kacırmayın derim vodafondan sınırsız internetin keyfini cıkarın eger telniz nokia ise pc suite indirip usb kablosuyla baglayın daha hızlı bir baglantı icin yada samsung icin samsung suite kullanabilirsiniz baglantı ilkinde cok iyi oluyor sonra biraz agırlasıyor ama isinizi görebilir istediginlz kadar upload download yapın
![]() ![]() |
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Yeni Üye
![]() |
Alıntı:
ancak benim [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] çin malı wifili n97 bluetoothla bağladım girdim ancak kabloyla bağladığımda driver istio. bende mtk 6218 driveri var kurdum driver sorunun çözüldü ama bu seferde internete giremiom. internet özellikleri bağlantılar ordanda yeni cevirmeli bağlantı ekle diom usb kablosuyla ayarlıom herseyi arama yapıo ama hata 633 mü 663 mü ne o kodlu hatayı verio. _? |
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
telin işlemcisi pek önemli değil bu konuda ama sen telefondan giebilionmu eğerki telefondan girebiliorsan bi sorun olmamalı sen burda teli modem olarak için kullandığın için eğerki telde girebiliorsan pcde sorun olmaması gerekir
|
|
![]() |
| Tags |
| 8, ayda, de, internet, liraya, pc, sinirsiz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| İŞTE BOMBA... Steganos Internet Anonym Pro 2006 8.0.sınırsız rapid Steganos Interne | sivri-sinek | Bilgisayar(PC) Programları | 0 | 05-06-09 10:23 PM |
| Internet Download Manager 5.04 **İndirme Hızınızı Artırın** [03.08.06] Internet D | sivri-sinek | Bilgisayar(PC) Programları | 0 | 05-06-09 10:21 PM |