| YouTube vs Bazı Yasaklı Sitelere Erişim İnternet Programları içinde YouTube vs Bazı Yasaklı Sitelere Erişim konusu, İşte arkadaşlar size en garantili şekilde youtube'ye girmenin iki yolu... Artık DNS VE TUNNEL siteleriyle uğraşmanıza gerek yokk!! 1: Programsız çalışır, C:\Windows\System32\Drivers\etc İçine Kurulur... (korkuts) kardeşimizden alıntıdır... [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
Vali
![]() |
YouTube vs Bazı Yasaklı Sitelere Erişim
İşte arkadaşlar size en garantili şekilde youtube'ye girmenin iki yolu... Artık DNS VE TUNNEL siteleriyle uğraşmanıza gerek yokk!!
1: Programsız çalışır, C:\Windows\System32\Drivers\etc İçine Kurulur... (korkuts) kardeşimizden alıntıdır... [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2: Küçük bir uygulama sadece çalıştırdığınız anda internet expolerer ile girebilirsiniz, uygulamayı kapattığınız anda youtubeye giremezsiniz... firefox ve opera ile girmek için vekil sunucularını ayarlamak gerek ama uzun iş... [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Sakın kimse daha önce paylaşım yapılmıştı demesin, özellikle araştırıpta açtım bu konuyu.. daha önce paylaşılan "hosts" dosyasını indirip notepad+ ile açtım.. paylaşımı yapılan "hosts" dosyası sadece youtubeye girmek için, benim paylaştığımda ise türktelokom tarafından yasaklanan bazı sitelerde mevcut burada yazmak istemiyorum yasaklı siteleri.. kolay gelsin... Lütfen Emeğe Saygı... Alıntıdır |
|
| Reklam |
![]() |
| Tags |
| bazi, erisim, sitelere, yasakli, youtube |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|