| (ÇOKK ACİL)eset smart securıty kullanıcı adı ve parolası lazım Güvenlik Programları içinde (ÇOKK ACİL)eset smart securıty kullanıcı adı ve parolası lazım konusu, arkadaşlar eset smart securıty antivirüs programının guncelleme key i bitti..ve yeni bir kullanıcı adı ve parolası lazım ..internette araştırdım ama hep güncel keyler mevcut.yardımcı olacak arkadaşlara şmdiden teşekkrler..ve uzun süreli ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Adı: ikomen
Aldığı Teşekkür: 0
Telefon: nokıa
|
arkadaşlar eset smart securıty antivirüs programının guncelleme key i bitti..ve yeni bir kullanıcı adı ve parolası lazım ..internette araştırdım ama hep güncel keyler mevcut.yardımcı olacak arkadaşlara şmdiden teşekkrler..ve uzun süreli bir key olursa sewinirim..
|
|
| Reklam |
|
|
#2 (permalink) | |
|
Co Admin
![]() Adı: mustafa
Aldığı Teşekkür: 1
Telefon: Samsung GT-s5233A Star
|
Alıntı:
Buradan istediğinize ulaşabilirsiniz: [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
hocam tesekkrlerde program zaten bnde yuklü.. bnm sorunum kullanıcı adı_ve_parola kısmıydı onuda bı forumdan buldum..2010 mayısa kadar sorun yok yani.. genede tşkkrler...
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Co Admin
|
Alıntı:
Benim verdiğim yere daha iyi bakarsanız sadece program değil "kullanıcı adı ve parola" veren bir site'nin de isminin verildiğini görecektiniz.Konu'ya cevap yazmışsınız ama farketmemişsiniz.Madem başka bir yerden bulmuşsunuz güle güle kullanın... Ayrıca "2010 Mayısa kadar sorun yok" demişsiniz ama en geç bir kaç hafta içinde siz de bakacaksınız ki yeniden isteyecek kullanıcı adı parola.Aynı programı bende kullanıyorum o bahsettiğiniz tarihleri çok defalar gördüm ama şunu biliyorum ki girdiğimiz parolalar bir süre sonra farkedilip iptal ediliyor.Bunu da unutmayın.Tabii ki umarım dediğiniz gibi olur da o tarihe kadar kullanırsınız. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
hocam eğerki bu siteyi dıosanızz orayıı cok denedim_http://nod32logins.blogspot.com/_
güncel keyler malesef...+ilginizz için tesekkrler. umarım benım dediğim gibi cıkar ve mayısa kadar rahat ederim.. ![]() Konu my91 tarafından (21-11-09 Saat 06:33 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Co Admin
|
Alıntı:
Ben sürekli bu siteden güncelliyorum ve dediğim gibi belirli zamanlarda tekrar istiyor ama her seferinde yardımı dokunuyor bu sitenin... Siz hangi siteden yapıyorsunuz güncellemeyi ya buraya yazın ya da özelden mesaj gönderin açtığımız konuya ekleyelim. ![]() ![]()
|
|
|
![]() |
| Tags |
| acileset, adi, Çokk, kullanici, lazim, parolasi, security, smart, ve |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| Eset smart security 4 | Sefikking | Güvenlik Programları | 0 | 02-07-09 12:03 PM |
| Eset Smart Security 3.0.659.0 | Sefikking | Güvenlik Programları | 0 | 02-07-09 11:29 AM |
| eset smart security kullanıcı adı ve parolaları | Sefikking | Güvenlik Programları | 0 | 02-07-09 11:18 AM |
| ESET Smart Security | sivri-sinek | Bilgisayar(PC) Programları | 0 | 05-06-09 10:26 PM |
| ESET Smart Security 4.0.417 | CoMMeNteR | Güvenlik Programları | 0 | 05-05-09 11:46 PM |