| klasörleri gizleyen virüs çeşidinin sorununu çözdüm.. buyrun... Güvenlik Programları içinde klasörleri gizleyen virüs çeşidinin sorununu çözdüm.. buyrun... konusu, Arkadaşlar, hemen hemen hepimizin başına gelen klasörleri gizleyen virüs çeşidi, klasör seçeneklerinden gizli klasörleri göster dediğimiz halde yine "gösterme" seçeneğini işaretleyen virüs ve bu virisi kaspersky 2009 bile yakalayamıyor. Ben ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
Belediye Başkanı
![]() Adı: sefik
Aldığı Teşekkür: 0
Telefon: N95
|
klasörleri gizleyen virüs çeşidinin sorununu çözdüm.. buyrun...
Arkadaşlar, hemen hemen hepimizin başına gelen klasörleri gizleyen virüs çeşidi, klasör seçeneklerinden gizli klasörleri göster dediğimiz halde yine "gösterme" seçeneğini işaretleyen virüs ve bu virisi kaspersky 2009 bile yakalayamıyor. Ben bunun bir yolunu buldum ve sizinle paylaşmak istedim. 100% denendi çalışıyor. az önce kurtuldum.
arkadaşlar bence hemen alın yanınızda bulunsun. Belkide bu virüsten kurtulmak için aramızda çoğu kişiler format atmış olabilir. Benim yapacapım paylaşım belki de sizi formattan kurtaracak. buyrun link: [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ...::: saygılarımla :::... [ihd_54560 & wirüs54] |
|
| Reklam |
|
|
#9 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Adı: irfan
Aldığı Teşekkür: 0
Telefon: gm
|
selam arkadaşlar. bu virüs benim [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] telefonumun hafıza kartına bulaştı. ne yaptıysam kurtulamadım. lütfen yardım edin. teşekkürler.
|
|
![]() |
| Tags |
| buyrun, cesidinin, cozdum, gizleyen, klasorleri, sorununu, virus |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| Anti-Spyware 3.5 Buyrun | Sefikking | Güvenlik Programları | 0 | 02-07-09 10:58 AM |
| buyrun ilginç animasyonlar | sivri-sinek | Wallpaper | 0 | 04-06-09 08:24 PM |
| Silinemeyen Dosya ve Klasörleri Silecek Program | CoMMeNteR | Sistem Programları | 0 | 05-05-09 11:47 PM |