| Cep tamir Genel Teknik Sorunlar ve Çözümleri içinde Cep tamir konusu, cep telefonu ile ilgili bütün sorunlarınızı buraya yazın ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
Cep tamir
cep telefonu ile ilgili bütün sorunlarınızı buraya yazın
|
|
| Anahtar Kelimeler: |
| Cep tamir oyunları,Cep tamir oyunu indir,Cep tamir hikayeleri,Cep tamir programları,Cep tamir indir,Cep tamir download,Cep tamir serisi,Cep tamir msn eklentisi, Cep tamir şarkı sözleri,Cep tamir kodları,Cep tamir resimleri,Cep tamir haberleri,Cep tamir videosu,Cep tamir resimi,Cep tamir klibi,Cep tamir resimleri,Cep tamir youtube,Cep tamir google,Cep tamir yahoo,Cep tamir alexa,Cep tamir msn,Cep tamir msn hack,Cep tamir forum,Cep tamir sitesi,Cep tamir hack,Cep tamir vbulletin,Cep tamir eklentisi,Cep tamir sözlük,Cep tamir dizisi,Cep tamir demo,Cep tamir serial,Cep tamir haber,Cep tamir hilesi,Cep tamir modifiye,Cep tamir alışveriş,Cep tamir crack,Cep tamir telefonu,Cep tamir blogu, Cep tamir fan , Cep tamir |
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
telefonum v900 çin malı sorunum war telefonum karsıdan gelen aramaları kabul edıyor ama ben kendım arayamıyorum neyapmalıyım acıl cewap ayzarsanız arama engellendı dıor ılk basta yenı yazılım atırdım sonra yıne ayarlarıyla oynarken ayarlar>ag ayarlar>sım1 dedım tercıh edılen agı wlan olarak degıstırdım ve yıne aynı sorunu wermeye basladı arayamıyorum!sorun eskı halıne getırememem lutfen yardım edın!tercıh edılenı gsm yaptıgımda bıtmedı deyıp wlana gerı donuyor degıstıremıyorum ! fabrıka ayarlarına felan dondum ama olmadı lutfen yardımcı olun!bnm gıbı bı cok kısı aynı durumda durum yazılımsal deıl
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
[Sadece CepTenekeSi.NeT/.CoM üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Nokia 3120 Classic telefonum var ve msj yazarken TR karakter kullandım diyelim (ı , ğ , ç , ş) karşı tarafa msj iletilince TR karakterden önce bir karakter boşluk oluyor otomatikmen ve genel karaktere dönüşüyor. Yani ben mesajda "sağlık" yazdım diyelim karşı tarafta mesaj aynen şu şekil: "sa gl ik" Telefonu Turkcell kampanyasi ile aldım fakat avea hattı kullanıyorum bunun problem olacağını düşünmesemde bilgiler arasına eklemek istedim. |
|
![]() |
| Tags |
| cep, tamir |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| Çin Telefonları Tamir Prosu | rencber | Çin Telefonlara Driver , Program | 20 | 14-08-09 12:22 AM |
| Xp ye Formatsız Tamir | sivri-sinek | Bilgisayar(PC) Programları | 0 | 04-06-09 08:15 PM |
| çin tamir çözümleri | rencber | Kurulum ve Bilgilendirme | 1 | 19-04-09 01:42 AM |
| çin tamir prosu | rencber | Çin Telefonlara Driver , Program | 1 | 30-11-08 01:19 AM |