| SGI 90 GPS usb driver Çin Telefonlara Driver , Program içinde SGI 90 GPS usb driver konusu, iyi günler arkadaşlar size bi sorum olacak kısa bi süre önce SGI90 çin telefonu aldım telefonun tüm özelliklerini kullanabiliyorum tek sorunum telefonu pc ye tanıtamamam bir çok driver indirdim fakat ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Adı: bülent
Aldığı Teşekkür: 0
Telefon: sgi90
|
SGI 90 GPS usb driver
iyi günler arkadaşlar size bi sorum olacak kısa bi süre önce SGI90 çin telefonu aldım telefonun tüm özelliklerini kullanabiliyorum tek sorunum telefonu pc ye tanıtamamam bir çok driver indirdim fakat driver i yüklemeye fırsat olmuyor yaptığım işlemi sırasıyla yazıyorum telefonu pc ye bağlıyorum 4 seçenek çıkıyor com noktasını seçiyorum onay veriyor daha sonra sağ alt köşede usb simgesi çıkıyor hata verip o simge kayboluyor driverleri farklı şekillerde bir çok kez yüklemeyi denedim sizce sorun ne olabilir pc işletim sistemi xp
|
|
| Reklam |
![]() |
| Tags |
| 90, driver, gps, sgi, usb |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| Race Driver: GRID - Multi | sokrates | PC Oyunları | 0 | 10-09-09 03:15 PM |
| Media Player Driver Working On N-80 | AsteriX | S60v3 Müzik ve Video Programları | 0 | 02-09-09 04:25 PM |
| Credo TM-83 Usb Driver | seco_can_can | Çin Malı Telefonları Destek Bölümü | 1 | 07-05-09 03:44 PM |
| Race Driver: GRID (2008) | CoMMeNteR | PC Oyunları | 0 | 06-05-09 12:05 AM |
| Driver Magician Lite 3.30 | CoMMeNteR | Diğer Programlar | 0 | 05-05-09 11:50 PM |