| Concord 5900 a iphone menüsü yükleyebilirmiyiz? Çin Telefonlara Driver , Program içinde Concord 5900 a iphone menüsü yükleyebilirmiyiz? konusu, Benim Concord 5900 ım var. Bu telefonun menüsünü gerçek [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız... ] menüsü yapabilirmiyiz acaba bilen varmı? ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
Concord 5900 a iphone menüsü yükleyebilirmiyiz?
Benim Concord 5900 ım var. Bu telefonun menüsünü gerçek [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] menüsü yapabilirmiyiz acaba bilen varmı?
|
|
| Reklam |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
arkadaşım aynısı bende var ve ben bununla ilgili konu açmıştım.ama hala [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] menüsü yapamadım.konu aşağıdali linkte var.umarım yazdığım için forumda sorun olmaz.
[Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]. Konu aozaslan tarafından (06-04-09 Saat 04:54 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#4 (permalink) |
|
AdmiN
![]() Adı: Göğüşhan KILIÇ
Aldığı Teşekkür: 6
Telefon: LG ks20
|
şimdi beyler bu konuda uzma birisi olarak söylüyorum aynızmandada bu ürünlerden satan bir kişi olark söylüyorum. Bunun menusunu dğiştirmek veya [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] benzetmek normal kullanıcı i değil sıkıntı olur aleti öldürebilirsiniz . Başka yerde yazanlarada bakmyın .Ha bu yapılmazmı yapılır anck aracı programlar ve aracı aletler lazım mesela box gibi.ondan dolayı yapmanız mumkun değil gibi
|
|
![]() |
| Tags |
| 5900, concord, iphone, menusu, yukleyebilirmiyiz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| concord 5900 | aozaslan | Çin MAlı Telefon Tanıtımlar | 8 | 20-08-09 04:26 PM |
| Smart settings 1.10 - telefonlar için başlat menüsü | HaKaN | S60 Sistem Programları | 0 | 07-08-09 07:35 PM |
| Cepte xp başlat menüsü, xp bar, xp teması, xp açılış ekranı, xp sesleri ekleyin | HaKaN | S60 Sistem Programları | 3 | 12-06-09 04:13 PM |
| SipPhone On iPhone v1.1.6 for iPhone and iPod | sivri-sinek | Apple iPhone | 0 | 04-06-09 08:45 PM |
| IM+ v2.1 for iPhone and iPod | sivri-sinek | Apple iPhone | 0 | 04-06-09 08:44 PM |