| Telefonu bilgisayar görmüyor Çin Telefonlara Driver , Program içinde Telefonu bilgisayar görmüyor konusu, ARKADAŞLAR ELİMDE N 100 DİYE BİR ÇİN TELEFONU VAR. ALDIĞIM ZAMAN VERİLEN USB KABLOSU İLE İŞLERİMİ HALLEDİYORDUM. KABLOYU KAYBETTİM. PİYASADAKİ USB KABLOLARI ŞARJ EDİYOR FAKAT BİLGİSAYAR GÖRMÜYOR. BU GÜM TELEFONCUNUN ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
ARKADAŞLAR ELİMDE N 100 DİYE BİR ÇİN TELEFONU VAR. ALDIĞIM ZAMAN VERİLEN USB KABLOSU İLE İŞLERİMİ HALLEDİYORDUM. KABLOYU KAYBETTİM. PİYASADAKİ USB KABLOLARI ŞARJ EDİYOR FAKAT BİLGİSAYAR GÖRMÜYOR. BU GÜM TELEFONCUNUN BİRİ TEL.VİRÜS BULAŞMIŞ ONDAN GÖRMÜYOR DEDİ FAKAT BAŞKA BİR YERE İMEİ ÇAKTIRDIM. BU TEL EFONA BULUTUT İLE BAĞLANABİLİR MİYİM USB KABLOSU OLMADAN. EĞER VİRÜS BULAŞMIŞSA NE YAPABİLİRİM. [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] NORMAL ÇALIŞIYOR. USB GİRİŞİ ARIZALI OLABİLİR Mİ? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
:confused: |
|
| Reklam |
|
|
#2 (permalink) |
|
AdmiN
![]() Adı: Göğüşhan KILIÇ
Aldığı Teşekkür: 6
Telefon: LG ks20
|
[Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
buya gir indir bilgisayarına kur. |
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Adı: Furmalite
Aldığı Teşekkür: 0
Telefon: Nokia 3120
|
Bende de bu tarzda bir sorun vardı. Klasik olacak ama telefonunuzun görünürlük ayarını herkese açık yapmadığınızdan kaynaklanan bir sorun olabilir. Veya da bende de olduğu gibi Microsoft FrameWork 1.1 ve 2.0 'in yüklenmemesinden kaynaklana bir sorun olabilir. Bunları teker teker yükledim,çözülmedi. İkisini yükledim çözüldü. Belki tesadüf oldu ama sorun böyle çözüldü. Bir deneyin isterseniz... Nasip belki olur
![]() |
|
![]() |
| Tags |
| bilgisayar, gormuyor, görmüyor, telefonu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| Bilgisayar Terimleri | sivri-sinek | Bilgisayar(PC) Programları | 0 | 04-06-09 09:14 PM |
| Casus Bilgisayar*** | coqta tın | Bilgisayar(PC) Programları | 0 | 28-04-09 05:38 PM |