| Anycool cep tel. için USB DRİVER PROGRAMI Çin Telefonlara Driver , Program içinde Anycool cep tel. için USB DRİVER PROGRAMI konusu, selam. Çin malı [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız... ] telefonu var.Markası da yok. Sadece Enjoy your mabile tv life yazıyor. Özellikleri, tv, radio çift hat, 3 g ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#21 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
selam. Çin malı [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] telefonu var.Markası da yok. Sadece Enjoy your mabile tv life yazıyor. Özellikleri, tv, radio çift hat, 3 g işte ne ararsan var. Bu cebi bilgisayara tanıtamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirm
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
arkadaşlar merhaba,
anycool t828 için nette usd driver araştırdım. bir forumda bulduğum videolu anlatımda "MTK MT 6228 CPU USB DRIVER" adlı bir sürücü ile [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] com portla bilgisayara bağlanabiliyor. bu sürücüyü hiç bir sitede bulamadım. bilgisi olan varsa ve paylaşırsanız sevinirim. |
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() |
aRKADAŞLAR N 100 USB KABLOSUNU KAYBETTİM DAHA ÖNCE BİLGİSAYAR TANIYORDU. YENİ BİR KABLO ALDIM ESKİSİNİN AYNISI GİBİ [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] DA ŞARJ EDİYOR AMA BİLGİSAYAR GÖRMÜYOR. ALDIĞIM YERDE BELKİ 15 TANE BAĞLANTI KABLOSU DENEDİK BİLGİSAYARLAR GÖRMEDİ. EĞER ELİNİZDE BU USB BAĞLANTI KABLOSU VARSA BUNLAR BİR İŞE YARAMIYOR.
|
|
![]() |
| Tags: anycool, cep, driver, icin, programi, tel, usb |
| Tags |
| anycool, cep, driver, icin, için, programi, slm, tel, usb |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| Anycool Games for Mtk Anycool Nes ve Mrp oyun kurulumu (F988) vs | heves_568 | Çin Malı Telefonları Destek Bölümü | 13 | 21-12-09 10:05 PM |
| Anycool için PHONE SUİTE PROGRAMI | HaKaN | Çin Telefonlara Driver , Program | 12 | 11-08-09 01:49 PM |
| Anycool Cep Telefonu için WEBCAMERA-DRİVER PROGRAMI | HaKaN | Çin Telefonlara Driver , Program | 4 | 11-08-09 01:21 PM |
| Samsunglar için Tesbih Programi | CoMMeNteR | CepTenekeSi Çöplüğü | 1 | 14-07-09 03:11 PM |
| mujde anycool için oyun | HaKaN | Çin Telefonlara Driver , Program | 10 | 05-02-09 01:44 PM |