Son Sürat Mobil Yaşam Portalı
Denizlisporlu Cenk BJK ' den haber bekliyor

Beşiktaş içinde Denizlisporlu Cenk BJK ' den haber bekliyor konusu, Türk futbolunun gelecek vaadeden kalecileri arasında gösterilen Denizlispor´un genç file bekçisi Cenk ile Beşiktaş her konuda anlaşmaya varmıştı. Yeşil-Siyahlı kulüple de büyük ölçüde el sıkışan Kara Kartallar, resmi imza için ...

Geri git   Son Sürat Mobil Yaşam Portalı > Haberler > Spor Servisi > Beşiktaş

Kayıt ol Downloads Yardım Üye Listesi Takvim Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et
Alt 11-06-09, 01:06 PM   #1 (permalink)
coqta tın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Özel Mesaj Gönder    Arkadaş Olarak Ekle    Anasayfa

Vali

Adı: İsmail YILMAZ
Aldığı Teşekkür: 1
Telefon: nokia 6300

Denizlisporlu Cenk BJK ' den haber bekliyor

Türk futbolunun gelecek vaadeden kalecileri arasında gösterilen Denizlispor´un genç file bekçisi Cenk ile Beşiktaş her konuda anlaşmaya varmıştı.

Yeşil-Siyahlı kulüple de büyük ölçüde el sıkışan Kara Kartallar, resmi imza için geri sayıma geçmişti. “Beşiktaş formasını giymek, benim için onurdur” diyen Cenk, “Ben artık kulüplerden haber bekliyorum. Beni çağırdıkları an, İstanbul’a giderim. Beşiktaş taraftarının önünde oynamak istiyorum ve bir an önce resmi imzayı atmak istiyorum. Umarım hayırlısı olur” ifadesini kullandı.

Kaynak:Fanatik.net
coqta tın isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reklam
Tags: , , , ,

Tags
bekliyor, bjk, cenk, den, denizlisporlu, haber

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil