| Nokia N900 Ülkemize Ne Zaman Geliyor? Ana Sayfa Haber Arşivi içinde Nokia N900 Ülkemize Ne Zaman Geliyor? konusu, Maemo 5 işletim sistemi ve güçlü mobil internet seçeneğiyle tüm dikkatleri üzerine toparlayan Nokia’nın internet tableti N900 , gelen bilgilere göre ülkemizde satışa sunulmayacak. Bu karar ile birçok kişiyi şaşırtmaya ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
djkaptan
![]() |
Maemo 5 işletim sistemi ve güçlü mobil internet seçeneğiyle tüm dikkatleri üzerine toparlayan Nokia’nın internet tableti N900, gelen bilgilere göre ülkemizde satışa sunulmayacak. Bu karar ile birçok kişiyi şaşırtmaya başaran Finlandiya’lı Nokia şirketi umarız ilerleyen günlerde bu fikrini değiştirir ve cihazın Türkiye’ye en azından GSM operatörleri aracılığıyla gelmesini sağlar.
![]() ![]() [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Her Hakkım Saklıdır®™ |l | lllll| lll||ll || lll ²¹°¹ ³²¹³ °¹²¹³ ¹³ |
|
| Reklam |
![]() |
| Tags |
| geliyor, n900, ne, nokia, Ülkemize, zaman |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| Nokia N900 Satışa Sunuluyor! | YaMaN | Ana Sayfa Haber Arşivi | 0 | 12-11-09 10:44 AM |
| Fikret Kızılok - Zaman Zaman | bebex | Yerli Şarkı Sözleri | 0 | 12-07-09 06:35 PM |
| Yeni bir Nokia daha Geliyor | HaKaN | Ana Sayfa Haber Arşivi | 0 | 22-01-09 01:23 AM |
| Nokia XpressMusic 5800, Noel ziyaretine geliyor | rencber | Ana Sayfa Haber Arşivi | 0 | 03-12-08 05:16 PM |
| Nokia müzikle sağlam geliyor | rencber | Ana Sayfa Haber Arşivi | 0 | 04-10-08 08:10 PM |