| Acer Liqiud A1 ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri ) Ana Sayfa Haber Arşivi içinde Acer Liqiud A1 ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri ) konusu, [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız... ] 1.6 OS işletim sistemine sahip olan Acer Liqiud A1 , 115 x 62.5 x 12.5 mm boyutlarında ve 135 gram ağırlığında. ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
djkaptan
![]() |
[Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 1.6 OS işletim sistemine sahip olan Acer Liqiud A1, 115 x 62.5 x 12.5 mm boyutlarında ve 135 gram ağırlığında. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon platformundaki işlemcisinden alan cihazda, 3.5 inç boyutunda ve 800 x 480 piksel çözünürlüğündeki bir kapasitif dokunmatik ekranı bulunuyor. Otomatik odaklamalı 5 Megapiksel çözünürlüğünde bir kamerası bulunan cihaz; Acer v3.0 arayüzüne, 3.5 mm kulaklık girişine, Wi-Fi, GPS ve Bluetooth bağlantılarına, MicroSD kart yuvasına, 1350 mAh gücündeki bataryaya sahip.
![]() Cihazın ne zaman, hangi ülkede ve ne kadar fiyata satışa sunulacağı ise henüz belirginsizliğini koruyor ![]() [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Her Hakkım Saklıdır®™ |l | lllll| lll||ll || lll ²¹°¹ ³²¹³ °¹²¹³ ¹³ |
|
| Reklam |
![]() |
| Tags |
| a1, acer, Çikis, fiyati, liqiud, özellikleri, resimleri, tarihi, veya |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| BenQ Siemens HHB-130 ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri ) | djkaptan | Ana Sayfa Haber Arşivi | 0 | 28-11-09 11:35 PM |
| Intel Core i7 930 ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri ) | djkaptan | Ana Sayfa Haber Arşivi | 0 | 28-11-09 12:26 AM |
| IBuyPower Chimera 2 ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri ) | djkaptan | Ana Sayfa Haber Arşivi | 0 | 26-11-09 08:40 PM |
| Nokia 7230 ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri ) | djkaptan | Ana Sayfa Haber Arşivi | 0 | 25-11-09 11:47 AM |
| Hitachi SimpleDrivePro Pro ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri ) | djkaptan | Ana Sayfa Haber Arşivi | 0 | 24-11-09 11:13 AM |