| Nokia E71 Firmware ( Güncelleme ) V400 ( İndir / Yükle / Download ) Ana Sayfa Haber Arşivi içinde Nokia E71 Firmware ( Güncelleme ) V400 ( İndir / Yükle / Download ) konusu, Tam QWERTY klavyesi ve üstün özellikleriyle tüm dikkatleri üzerine toparlayan Nokia E71 için V400 kod adlı yeni bir güncelleme yayınlandı. Uzun mesajlarda yaşanılan iletim sorunu, Türkçe karakter desteğinde yaşanan sorunlar ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
djkaptan
![]() |
Tam QWERTY klavyesi ve üstün özellikleriyle tüm dikkatleri üzerine toparlayan Nokia E71 için V400 kod adlı yeni bir güncelleme yayınlandı. Uzun mesajlarda yaşanılan iletim sorunu, Türkçe karakter desteğinde yaşanan sorunlar, cihazın aniden kendini resetlemesi ve donması gibi sorunların yeni sürüm ile birlikte üstesinden geliniyor.
![]() Ayrıca bu sorunların ortadan kalkmasının yanı sıra cihazda bulunan Nokia Messaging uygulamasında güncelleme yapılırken, cihaza ön yükleme ile Ovi Contacts, Ovi Store, Mail for Exchange ve Quickoffice 5.3 uygulamalarında yükleniyor. Güncellemeye [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] yazılımı üzerinden ulaşabilmeniz mümkün. ![]() [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Her Hakkım Saklıdır®™ |l | lllll| lll||ll || lll ²¹°¹ ³²¹³ °¹²¹³ ¹³ |
|
| Reklam |
![]() |
| Tags |
| download, e71, firmware, guncelleme, indir, nokia, v400, veya, yukle |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| Vodafone Yükle Kazan Kontörbank | m-ortak | Ana Sayfa Haber Arşivi | 0 | 06-07-09 12:34 AM |
| Nokia’dan E Serisine İki Yeni Firmware | m-ortak | Ana Sayfa Haber Arşivi | 0 | 03-07-09 07:15 PM |
| MobilÖğrenci Yükle Kazan Avantajı | antivirus61 | Avea | 0 | 27-06-09 12:14 AM |
| Birbirinden Kaliteli Tıkla İndir Nokia Teması | HaKaN | s60 Temalar - v1/v2 | 2 | 03-02-09 08:59 PM |
| SHREK THE THİRD - Nokia Cep Oyunu İndir | HaKaN | s60 Oyunlar - v1/v2 | 1 | 05-12-08 12:18 PM |