| Hitachi SimpleDrivePro Pro ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri ) Ana Sayfa Haber Arşivi içinde Hitachi SimpleDrivePro Pro ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri ) konusu, [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız... ] 1 ve 2 Terabayt kapasitesinde olan Hitachi SimpleDrivePro Pro , yatay ve dik şekilde kullanılabiliyor. Windows, Linux ve diğer işletim sistemleriyle ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
djkaptan
![]() |
[Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 1 ve 2 Terabayt kapasitesinde olan Hitachi SimpleDrivePro Pro, yatay ve dik şekilde kullanılabiliyor. Windows, Linux ve diğer işletim sistemleriyle sorunsuz şekilde çalışan harici disk 7200 rpm hızında çalışıyor. İster e-SATA, isterse USB 2.0 arabirimiyle sisteme bağlanabilen harici diskin 500 Gigabayt kapasiteli modeli için 95 dolar, 1 Terabayt kapasiteli modeli için 122 dolar ve 2 Terabayt kapasiteli modeli için de 295 dolar ödemeniz gerekiyor. ![]() [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Her Hakkım Saklıdır®™ |l | lllll| lll||ll || lll ²¹°¹ ³²¹³ °¹²¹³ ¹³ Konu djkaptan tarafından (24-11-09 Saat 02:56 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
| Reklam |
![]() |
| Tags |
| Çikis, fiyati, hitachi, özellikleri, pro, resimleri, simpledrivepro, tarihi, veya |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| NFS: Pro Street çıkış tarihi açıklandı | CoMMeNteR | PC Oyunları | 0 | 06-05-09 12:03 AM |
| Nokia N96 Çıkış Tarihi | HaKaN | Ana Sayfa Haber Arşivi | 0 | 02-08-08 02:09 PM |