| Dell’den iPod Touch’a Rakip Geliyor Ana Sayfa Haber Arşivi içinde Dell’den iPod Touch’a Rakip Geliyor konusu, Dell’den iPod Touch’a Rakip Geliyor all Street Journal’de yer alan habere göre Dell’in yeni oyuncağı Google’ın [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız... ] işletim sistemini kullanacak. Müzik, video, ... |
|
|||||||
| Kayıt ol | Downloads | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
Belediye Başkanı
![]() Adı: mustafa
Aldığı Teşekkür: 0
Telefon: nokıa N95+N79
|
Dell’den iPod Touch’a Rakip Geliyor
Dell’den iPod Touch’a Rakip Geliyor
all Street Journal’de yer alan habere göre Dell’in yeni oyuncağı Google’ın [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] işletim sistemini kullanacak. Müzik, video, internet bağlantısı gibi seçenekler sunacak olan cihaz mobil internet cihazı (MID/Mobile Internet Device) sınıfında değerlendiriliyor. Dell daha önce de DJ Ditty isimli bir müzik çalar ve Axim isimli bir PDA ile şansını denemiş, ancak istediği sonucu alamamıştı. Geçtiğimiz yıldan bu yana gelişirme çalışmaları devam eden cihazın isminin ne olacağı ile ilgili bir ipucu henüz yok. Gazetede yer alan iddialara göre Dell bu yılın sonlarına doğru söz konusu cihazın tanıtımını yapacak. Dell ayrıca, yine bu yılın sonlarında duyurusu yapılması beklenen bir akıllı [Sadece CepTenekeSi.NeT üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] modeli üzerinde de çalışıyor. Benzer Yazılar |
|
| Reklam |
![]() |
| Tags |
| dellve#8217den, geliyor, ipod, rakip, touchve#8217a |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum |
Cevaplar | Son Mesaj |
| Sagopa Kajmer ‘’Kürdan kollar’’ | bebex | Yerli Şarkı Sözleri | 0 | 12-07-09 06:23 PM |
| Turkcell’den Avea’ya cevap | antivirus61 | Turkcell | 0 | 07-07-09 12:24 PM |
| Android’li Huawei U8320 CommunicAsia’da duyuruldu | m-ortak | Ana Sayfa Haber Arşivi | 0 | 18-06-09 01:03 AM |
| Cep’te Yeni Rakip Türk Markası | rencber | Ana Sayfa Haber Arşivi | 1 | 27-10-08 07:47 PM |
| Vodafone Türkiye’liler Madonna’nın Yeni Albümünü Cebe İndirmeye Başladı | HaKaN | Gsm Dünyasından haberler | 0 | 10-07-08 08:24 PM |